9 Μαΐου 2009

GAME OVER, Ε, ΚΑΙ; RESTART


Δικιά μας είναι η πατρίς και ότι θέλουμε κάνουμε. Πάει και τελείωσε. Όποτε θέλουμε ανοίγουμε, όποτε θέλουμε κλείνουμε. Κλέψαμε; Ωραία το ομολογούμε κύριοι, αλλά όχι και να μας τα πρήξετε κιόλας.

Στο κάτω-κάτω ο νόμος που εμείς φτιάξαμε, μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ένα restart και όλα πάνε και παραγράφονται. Τι νομίζετε δηλαδή; Τζάμπα ο πρωθυπουργός έκανε τόσα χρόνια προπόνηση στο Play Station;

Αυτοί είναι οι κανόνες. Νευρίασε ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να περάσει την πίστα σκάνδαλα και έτσι δίνει μια, κάνει ένα restart και από εκεί πάνε και οι άλλοι. Τι στο διάβολο, σκέφτηκε, όλο Game Over και Game Over θα είμαστε.

Πάμε λοιπόν από την αρχή το παιχνίδι και αν κατά λάθος βρεθεί κάποιος να μας ρωτήσει για τα σκάνδαλα μετά από το restart, θα του πούμε, ότι η άλλη κυβέρνηση έφταιγε, αυτή ντε η πριν από το restart.

Η καινούργια όμως θα είναι καθαρή πια, με τους ίδιους μεν ανθρώπους αλλά μπορεί να καταφέρουμε αυτή την φορά να ξεπεράσουμε τα όποια σκάνδαλα προκύψουν. Πώς θα γίνει, μια του κλέφτη δύο του κλέφτη, restart ξανά και παραγράφουμε.

Ευτυχώς που είμαι Ραπανάκι και δεν καταλαβαίνω το παιχνίδι τους. Γιατί αν δεν ήμουν φυτό και ήμουν άνθρωπος σαν και εσάς, θα έκανα ένα restart, μα ένα restart στα κεφάλια σας άτιμα πολιτικά αποβράσματα που θα κρεμόταν (τα κεφάλια σας), στην πλατεία Συντάγματος κρεμασμένα από την γλώσσα, μέχρι να φανεί το κόκαλο του κρανίου σας, το γδαρμένο με το μαχαίρι που φτάνει στο κόκαλο και που θα φαινόταν στο άπλετο φως του ήλιου.



4 ΠΟΤΙΣANE:

♥ Palirroia ♥ on 9 Μαΐου 2009 στις 9:34 π.μ. είπε...

Ραπανάκι καλήμερα,τι σε έπιασε φυτούλι μου πρωί πρωί και κάνεις ανατριχιαστικές περιγραφές;Ένα σφαλματάκι ακόμα έκαναν τα παιδιά και εσύ τα θες τούμπα στην πλατεία;

korinoskilo on 9 Μαΐου 2009 στις 12:16 μ.μ. είπε...

βρε ζουλιαριδες.. επειδη δεν εχετε διακοπες εσεις τα λετε ολα....... τα παιδια εχουν μετα αγωνα.. πρεπει να κλεισουν για να δουν πιος θα παει που .... να κανουν συμφωνιες με τους βιομηχανους πιος θα δωσει τι...... πρεπει να βγουν φωτογραφιες για τις αφησες...... κπα....... λιγο δουλεια ειναι αυτη?????


καλημερες

τραγικη η κατασταση ...... να δουμε που θα βγαλει :/

MOLEMOU on 9 Μαΐου 2009 στις 5:35 μ.μ. είπε...

MA ELLINES IMASTE MHN TO KSEXNAME EPOMENOS ME THS PROTES ZESTES THN KOPANAME OLI MAZI-KALHMERA APO TO MONAXO

ΡΑΠΑΝΑΚΙ on 9 Μαΐου 2009 στις 7:37 μ.μ. είπε...

Έτσι, έτσι, Παλίρροια, έτσι εκεί στην πλατεία. Επ’ ευκαιρίας, είχα καιρό να σε δω από τον αγρό μου. Τι κάνεις; Καλά;

Να είσαι καλά βρε Κορινόσκυλο, πάντοτε τοποθετημένη σωστά και καυστικά. Έτσι, γερά, γερά με τσαμπουκά…

Τυχερέ ΜΟΛΕΜΟΥ, μια χαρά είσαι εσύ εκεί κάτω. Αλήθεια εκείνο το κοτόπουλο μέσα στη κονσέρβα, το έφαγες ή ακόμα;

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template