18 Δεκεμβρίου 2011

Συνέχισε μαλάκα...



Να που ήρθαν και πάλι οι γιορτές της κατανάλωσης και της κραιπάλης. Κάποιοι σίγουρα θα αναπολούν τις μαλακίες που έκαναν κάποτε. Έπαιρναν δάνεια για να πάνε διακοπές στο εξωτερικό ή έπαιρναν δάνεια για να πάνε στα λεγόμενα «σκυλάδικα» και να πετάξουν λουλουδάκια στους ηλίθιους τραγουδιστές για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι από ότι ήταν.
Τώρα; Α, τώρα σπιτάκι και καναπές. Μοιρολόγια και κλάματα, αλλά σωτηρία δεν έχει. Τελικά ίσως είναι ένα από τα καλά που έχει κάνει αυτή η υποτιθέμενη κρίση των τραπεζών. Τώρα πια κανείς από όλους αυτούς τους ηλίθιους δεν έχουν το κουράγιο να σηκωθούν από τον καναπέ τους, γιατί έχουν τόσα χρέη στις τράπεζες που πλέον δεν τους παίρνει να κάνουν ούτε βήμα πέρα από το σαλόνι (που σίγουρα το χρωστάνε και αυτό), τουαλέτα, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα.
Και ενώ όλοι αυτοί οι μαλάκες με τα δέκα κινητά και τα δύο αυτοκίνητα, κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε ξανά και ξανά, οι τραγουδιστές και οι ξενοδόχοι συνεχίζουν να ζουν στην χλιδή, γιατί έχουν μπόλικο λίπος για να κάψουν μιας και τα κορόιδα όλα τα προηγούμενα χρόνια τους τα ακουμπούσαν. Και τώρα; Τώρα απλά δεν κουνιέται τίποτα.
Τώρα θα μου πεις : «Καλά ρε φυτό; εσύ είσαι χαρούμενος για όλα αυτά;». Ε, λοιπόν εν μέρη ναι. Αλλά από την άλλη είναι το κακό που μαζί με τους μαλάκες, την πληρώνει σήμερα και ο συνετός. Τι σου έφταιξα ρε κόπανε εγώ που εσύ ρήμαξες την οικογένεια σου και όλη την χώρα; Για όλα φταις εσύ μαλάκα μου μιας και χρόνια τώρα ψηφίζει και θα ψηφίσεις τα ίδια λαμόγια και μετά παραπονιέσαι ότι σε κλέβουνε.
Το ότι ο Πάγκαλος είπε ότι μαζί τα φάγαμε, σε έκανε να νευριάσεις, να τα «πάρεις» στο άδειο σου κρανίο. Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά για κοίτα τι πραγματικά έκανες και εσύ; Ναι λοιπόν αυτός ο τενεκές ο Πάγκαλος σου είπε μαζί τα φάγαμε, γιατί απλά σου πετούσε ένα κοκαλάκι να γλύφεις και εσύ και έτσι βολευόσουν και εσύ και συνέχιζες να τους ψηφίζεις και δυστυχώς μαλάκα θα συνεχίσεις να το κάνεις, γιατί απλά δεν θέλεις να δεις λίγο πιο πέρα από αυτό που είσαι συνηθισμένος να κάνεις...
Μη πτοήσαι μαλάκα, συνέχιζε να παρακολουθείς MEGA και κατάπινε όλα τα ψέματα που σου λένε, συνέχισε να τρέχεις πίσω από τον Αλαφούζο και μάζευε σκουπιδάκια για να γεμίζει τις τσέπες του αυτός μιας και έχει επενδύσει στην δήθεν σωτηρία του περιβάλλοντος. Συνέχισε να αγοράζεις την φυλλάδα του Θέμου δίνοντας του έτσι την δύναμη για να μην τιμωρηθεί ποτέ.
Τι κάθομαι και λέω ε; Βαρέθηκα να τα λέω, άλλωστε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μιας και κανείς δεν καταλαβαίνει. Εγώ όμως θα τα λέω και ας σας κάνω να νευριάζετε. Αυτά για σήμερα και καλή εβδομάδα να έχετε, με όσο το δυνατόν λιγότερες μαλακίες...  

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template