24 Μαρτίου 2008

Ε, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


Το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μοιάζει μάλλον με αρχέγονο, αφού έχει μείνει κολλημένο σε εκείνα τα συνθήματα που μπορούσες μεν να τα χρησιμοποιήσεις την δεκαετία του χίλια εννιακόσια πενήντα αλλά για σήμερα μοιάζουν σαν φαγητό που έχει πιάσει μούχλα.
Μα έτσι ρε παιδιά δεν μπορείτε παρά να είστε το κόμμα ουραγός και αν. ακόμα και η αρχηγός του κόμματος μοιάζει σαν να βγήκε από ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου. Την βλέπω και νομίζω ότι σε λίγο θα κάνει την εμφάνιση της και η Μάρθα Βούρτση αγκαλιασμένη με τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον Κούρκουλο να φωνάζει όχι άλλο κάρβουνο.
Ρε παιδιά, ελάτε, κάνετε ένα δύο βήματα παραπάνω, ας μπείτε πλέον τουλάχιστον δηλαδή στην δεκαετία τους εβδομήντα και πάλι καλά θα είναι. Ακόμα και η Ρωσία άλλαξε, δεν βλέπετε τον Πούτιν; Ο άνθρωπος πάει μπροστά, εσείς ούτε πίσω, ούτε και μπροστά. Οι θέσεις μεν είναι σωστές, αλλά εκείνα τα συνθήματα σας ρε παιδιά…!Ακόμα και τη σημαία σας πρέπει να αλλάξετε, γιατί να σας πω κάτι; Βλέπετε εσείς κανέναν αγρότη με δρεπάνι; Όλοι τρακτέρ έχουν, αλλά και το σφυρί πάλι δεν θα το έλεγα για την εποχή μας επιτυχημένο μιας και στα εργοστάσια πλέον υπάρχουν μόνο μηχανές, σφυριά και τέτοια δύσκολο να βρει κανείς, εκτός και αν εννοείται τα σφυριά που χρησιμοποιούν ακόμα κάτι Ρώσοι μαφιόζοι για να συνετίσουν κάποιους που δεν τους δίνουν χρήματα για προστασία, αν είναι έτσι τότε πάω πάσο…!

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template