25 Μαρτίου 2008

Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Κυβερνούν με το 40%, αλλά δεν μπορούν να σεβαστούν το υπόλοιπο 60% του λαού. Κύριοι είστε γυμνοί απέναντι σε όλους εμάς που δεν θελήσαμε ποτέ να χαραμίσουμε την ψήφο μας για σας. Όχι γιατί είμαστε αριστεροί ή δεξιοί (αφού τέτοιες μαμακίες είναι μόνο για τα παραμύθια), αλλά επειδή ξέραμε από την αρχή ότι δεν λέγατε την αλήθεια όπως άλλωστε και οι τριακόσιοι που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο. Ποτέ δεν είπατε την αλήθεια, γιατί αν λέγατε όλα όσα επρόκειτο να κάνετε για τα αφεντικά σας και κατά μας, τότε δεν θα βλέπατε παρά μόνο την ψήφο από τα τζάκια που σας στηρίζουν.
Το κακό είναι ότι αρχίσατε να ξεγυμνώνετε την χώρα και από την φόρα που έχετε πάρει κλέβετε ακόμα και τα ρούχα ο ένας του άλλου. Βλέπεις οι προκάτοχοι σας είχαν εντρυφήσει πάνω στο θέμα «κλέβω», ενώ εσείς δεν προλάβατε να μάθετε και έτσι ο ένας αποκαλύπτει τον άλλον. Άλλοτε τυχαία και άλλοτε γιατί οι καναλάρχες με τα δουλικά τους θέλουν να σας πιέσουν για να τους δώσετε περισσότερες κρατικές διαφημίσεις.
Αλήθεια γιατί πρέπει ο φορολογούμενος να πληρώνει όλα αυτά τα όρνεα με τα γαμψά νύχια; Γιατί πρέπει να διαφημίζετε το έργο σας κύριοι; Αλήθεια τι έργο προσφέρετε χαραμοφάηδες στο σύνολο του λαού; Γιατί πρέπει να σας βλέπουμε να γκαρίζετε σαν γάιδαροι (προσβάλλω και τα συμπαθέστατα τετράποδα) στα παράθυρα των καναλιών; Δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε στα γραφεία σας αντί πρωί–πρωί να μιλάτε στον έναν και τον άλλον για να μπορεί να γεμίζει με κάτι την ώρα του και αυτός;Αφήστε την γύμνια σας να φανεί, ο λαός έχει αρχίσει να βλέπει και πίσω από τις σανίδες που θέλετε να κρύβεστε, σας βλέπουμε γυμνούς πια. Τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να βάλει στο φακελάκι αντί για κάποιο ψηφοδέλτιο, ένα σαλάμι αέρος ώστε να ακυρώσει και τα υπόλοιπα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό όπως είπα σε ένα άλλο άρθρο μου ο απόλυτος φασισμός. Φτάνει πια, μη πουλάτε την δημόσια περιουσία που δεν σας ανήκει επειδή με το υστέρημα των φορολογουμένων πολιτών έγινε που τόσο πολύ αρέσκεστε να επικαλείστε.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template