24 Μαρτίου 2008

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΓΙΑΚ


Κοίτα τώρα να δεις που ο Κινέζος τυπάκος κατόρθωσε να προσδιορίσει τι είναι ο Καραμανλής. Να, να μη σώσω να φυτρώσω ξανά, είπε ότι ο Καραμανλής είναι «Καγιάκ», το άκουσα και δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Βρε Κινεζάκο, πολύ καλά τα είπες, αλλά δεν είναι λίγο βαρύς για Καγιάκ ο χοντρός; Μάλλον έπρεπε να τον πεις Καραμανλής τάνκερ ή θωρηκτό ή ναυαρχίδα, αλλά καγιάκ; Τέλος πάντων κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Κινεζάκος.
Αλήθεια όταν μιλάνε αυτοί οι Κινέζοι ή οι Γιαπωνέζοι, δεν είναι σαν να σε βρίζουν; Αυτοί και ερωτική εξομολόγηση να κάνουν και πάλι είναι σαν να τσακώνονται. Καλά λέγανε οι αρχαίοι πρόγονοι μας όλους αυτούς βαρβάρους, βέβαια και εμείς οι σημερινοί μάλλον βάρβαροι είμαστε, αλλά δεν βαριέσαι πορευόμαστε.
Αλλά ας επανέρθω στο θέμα μου. Ο Κινεζάκος προσφώνησε και τον Μίνωα Κυριακού καγιάκ, αλλά αυτός μάλλον καγιάκ που έχει πάρει νερά είναι παρά σκέτο καγιάκ. Άντε και καλά στερνά που λένε. Όσο για την τελετή, ε, αυτή δεν έχει καμιά σχέση με την τελετή που έκαναν οι πρόγονοι μας. Πάντως για κάτι τέτοια λεφτά υπάρχουν, για μισθούς όμως και συντάξεις ούτε Euro δεν υπάρχει. Τώρα θα μου πεις μάλλον τα «βόσκει» ο Αλογοσκούφης και οι παρατρεχάμενοι κυβερνώντες. Όπως και να το κάνουμε όμως ο Καραμανλής είναι καγιάκ. Αυτά ως προς την παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template