22 Απριλίου 2008

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ;


Τόσο καιρό οι ανταγωνιστές του ΟΤΕ δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαφημίζουν τα προϊόντα τους βάση των παγίων. Κι όμως η διοίκηση του ΟΤΕ δεν κάνει καμιά κίνηση για την κατάργηση των παγίων. Φυσικά μια τέτοια κίνηση από πλευράς ΟΤΕ θα ήταν θανατηφόρα έναντι των ανταγωνιστών του.
Πίσω από αυτό όμως κρύβονται οι μιζαδόροι πολιτικοί που θέλουν απλά να τα δίνουν σε όλους αυτούς (παίρνοντας φυσικά και τα σχετικά δωράκια τους), τους δήθεν επιχειρηματίες από την μια και από την άλλη πουλάνε φτηνά τον οργανισμό για να πάρουν μεγαλύτερη μίζα.
Βέβαια όταν κάποιος τους το πει, η απάντηση θα είναι η γνωστή σε όλους μας. «Όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα…», με λίγα λόγια μαλακίες. Μαλακίες γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν κλέφτη που να δίνει απόδειξη παροχής υπηρεσιών όταν κλέψει, οπότε που θα βρεθούν στοιχεία.
Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι οι υπόλοιπες εταιρείες που μάλιστα δεν διαθέτουν καμία υποδομή, να μπορούν να λειτουργούν χωρίς πάγιο και ο ΟΤΕ να μη μπορεί. Φυσικά κανείς δεν λέει τίποτα για όλους αυτούς που καταπίνουν το δόλωμα των διαφόρων εταιρειών, κάνουν μήνες μέχρι να πάρουν την σύνδεση τους, μιας και οι υποσχέσεις είναι μέχρι να σε κάνουν πελάτη, μετά; Α, μετά σε γράφουν στα αρχίδια τους κανονικά.
Αλήθεια όταν κάποια στιγμή θα υπάρξει βλάβη στην σύνδεση, μπορεί κάποιος από αυτούς να μας πει τι θα γίνει και για την αποκατάσταση της βλάβης πόσα θα ζητήσουν; Μήπως θα ζητάνε τόσα λεφτά όσα θα έδινε κανείς για δέκα χρόνων πάγια στον ΟΤΕ;
Είμαι σίγουρος μόλις ο κύριος Αλογοσκούφης πάρει το δωράκι του από την γερμανική εταιρεία και πουλήσει τον ΟΤΕ, οι γερμανοί θα κάνουν ένα «μπραφ» και θα καταργήσουν το πάγιο με σκοπό να γυρίσει πάλι ο κόσμος πίσω και τότε να δω τι θα κάνουν οι υπόλοιπες «εταιρείες». Εκτός και αν τότε βάλουν και οι υπόλοιποι πάγια μιας και θα ξέρουν ότι από εκεί και πέρα δεν θα μπορούν να έχουν καινούργιους πελάτες. Μεγάλο παιχνίδι πάντως παίζεται με τον ΟΤΕ και το δώρο πρέπει να είναι πολύ χοντρό, αλλά βλέπεις και η μητέρα του Αλογοσκούφη παίρνει χαμηλή σύνταξη και ο γιος της φροντίζει να την βοηθήσει με τα δωράκια που του κάνουν. Πάλι φύτρωσα εκεί που δεν με έσπειραν αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ σκάω άμα δεν τα πω. Βέβαια ξέχασα ότι ζούμε στην χώρα που λέγετε ΚΟΚΑΛΙΣΤΑΝ.

4 ΠΟΤΙΣANE:

ΠΡΕΖΑ TV on 22 Απριλίου 2008 στις 10:49 π.μ. είπε...

Ο ΟΤΕ ειναι ο Μεγαλυτερος και ο πιο Σταθερος νταβατζης των τηλεπικοινωνιων στην Ελλαδα...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ on 22 Απριλίου 2008 στις 11:23 π.μ. είπε...

πρεζα tv ησύχασε. Ο ΟΤΕ δεν είναι νταβατζής κανενός, αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες του ειναι νταβατζήδες. Το πάγιο έπρεπε να έχει καταργηθεί από χρόνια και οποιοσδήποτε καταλαβαίνει οτι η απώλεια από το πάγιο είναι πολύ μικρότερη από την απώλεια χιλιάδων συνδρομητών. Το σύστημα καλά κρατεί, απαξίωση των κρατικών επιχειρήσεων ωστε η κοινή γνώμη να μην αντιδρά στο ξεπούλημά τους.(Ολυμπιακή, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, Λιμάνια και βάλε...)
Ραπανάκι, σωστά τα λες.

Ανώνυμος είπε...

Ρίχτα τους, γιατί μας τα έχουν κάνει πρίξει με τις μαλακίες τους οι πολιτικοί

Ανώνυμος είπε...

Τα παίρνουν χοντρά οι αλήτες.

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template