22 Απριλίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


Κύριε Καραμανλή, θα γράψω εδώ κάποιες σκέψεις μου (όσες μπορεί να κάνει ένα φυτό σαν και εμένα, αν και όλοι είναι φυτά αφού σας πίστεψαν). Πριν μερικά χρόνια και όσο ήσασταν στην αντιπολίτευση μιλούσατε συνεχώς για εθνικούς προμηθευτές, κατακεραυνώνατε κάποιους δημοσιογραφικούς οργανισμούς και άλλα τέτοια πολλά που για να τα γράψω εδώ θα ήθελα μέρες.
Μας μιλήσατε για σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον ήταν ψέματα προς εντυπωσιασμό των φυτών. Που πήγε η σεμνότητα και η ταπεινότητα όταν σε καθημερινή βάση οι υπουργοί σας και τα στελέχη σας προσβάλουν όλους εμάς με τις μαλακίες που αραδιάζουν στα κανάλια.
Αλήθεια κύριε Καραμανλή, παραλάβατε από τον επάρατο (Σημίτης) ένα κράτος με το όνομα ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ και υποσχεθήκατε ότι θα αλλάζατε το όνομα και θα επανερχόταν τούτο το κράτος στο παλιό του όνομα που ήταν κάποτε ΕΛΛΑΔΑ. Τι άλλαξε; Τίποτα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κερδίζει το πρωτάθλημα (κατεστημένο), ο Κόκκαλης συνεχίζει να είναι εθνικός προμηθευτής του κράτους του και οι εταιρείες του Λαμπράκη εξακολουθούν να παίρνουν έργα.
Φαίνετε ότι έχετε πιάσει το νόημα. Λέτε, «…σιγά μη καταλάβουν τίποτα τα φυτά…». Ναι δίκιο έχετε, έτσι είναι. Γιατί αν τα φυτά καταλάβαιναν της μαλακίες που υποσχόσασταν δεν θα σας έβγαζαν για άλλη μια τετραετία. Τώρα θα μου πεις τι να κάνουν και τα έρημα φυτά; Μήπως έχουν καμιά άλλη καλύτερη λύση; Ποιον να βγάλουν; Τον συνασπισμό; Μα αυτός είναι έτσι και αλλιώς θυγατρική εταιρεία του ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ; Μα ακόμα και αυτό το κόμμα να έβγαζαν μη νομίζετε ότι θα έχανε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ούτε φυσικά και ο Κόκκαλης θα έχανε το κράτος του, γιατί η παγκόσμια συμμορία έχει φροντίσει να δέσει καλά τον γάιδαρο της, και είναι πολύ εύκολο να λες το μακρύ και το κοντό σου όσο είσαι στην αντιπολίτευση. Όσο για το άλλο κόμμα το ΛΑΟΣ, ε αυτό όπως ο συνασπισμός είναι του ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι δικό σας μαγαζάκι.
Φυσικά θα ήταν αδύνατον να πειράξετε τον εθνικό μας προμηθευτή, επειδή έχει φροντίσει να έχει στα χέρια του την ομάδα με τα περισσότερα φυτά. Χρησιμοποιεί όλα αυτά τα φυτά για να σας πιέζει. Δεν ξεχνάμε ότι μόλις πήγατε να του βάλετε χέρι, δήλωσε πως : «Είμαι έτοιμος να κατεβάσω τους Ολυμπιακούς στους δρόμους…», και εσείς το βουλώσατε.
Τα καταλαβαίνω όλα αυτά, αλλά άμα λέγατε (όπως και όλοι οι πολιτικοί), την αλήθεια στα φυτά, μπορεί να είχατε απαλλαγεί μια για πάντα από όλα αυτά τα σαράκια που χρόνια τώρα κατατρώγουν το σώμα και τα φυτά της χώρας. Το χρήμα όμως είναι γλυκό όσο και η εξουσία. Όλοι εσείς που θέλετε εξουσία απλά δηλώνεται υποταγή και έτσι γίνεστε οι βιτρίνα όλων αυτών τον τυχάρπαστων που το παίζουν έξυπνοι επιχειρηματίες επειδή έτυχε να χώσουν το ρυπαρό κουφάρι τους στα κομματικά σας σαλόνια.
Κύριε Καραμανλή, ούτε σεμνά ούτε και ταπεινά κυβερνάτε, είστε ίδιοι και μη πω χειρότεροι από τους προηγούμενους. Γιατί κύριε Καραμανλή απλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα παραπάνω, επειδή είστε διευθυντές που σας έχουν βάλει όλοι αυτοί που προαναφέραμε, θέλοντας να ποτίζετε τα φυτά που κυβερνάτε χωρίς να φαίνονται εκείνοι. Για αυτό κύριε Καραμανλή μη θέλετε να παραστήσετε τον Σαμουράι γιατί δεν μπορείτε να πείσετε μερικά φυτά, βέβαια ευτυχώς για σας μπορείτε να πείσετε τα περισσότερα, διαφορετικά άμα δουν ότι κάηκε το χαρτί τους, τότε αυτοί που σας διόρισαν θα σας διώξουν για να φέρουν κάποιον άλλον.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template