23 Απριλίου 2008

ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ


Κύριε Τσίπρα μάλλον θα δηλώσω απογοητευμένος με όλα αυτά που κάνετε. Όχι γιατί αφήσατε να σας δέσουν (που μπορεί κάτι να είχατε να δηλώσετε με αυτό στα μεγάλα αφεντικά), αλλά διότι δεν το κάνατε επειδή έτσι αισθανόσασταν (δήθεν ελεύθερος και όχι σοβαρός), αλλά έχω την εντύπωση ότι απλά το κάνατε για να βρεθείτε και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος.
Εκτός και αν θέλατε με αυτή σας την κίνηση, ότι και κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να σας δέσουν (αν δεν είστε ήδη δεμένος) για να εκτελέσετε τις διαταγές τους. Με κάτι τέτοια όμως, μόνο φυτά μπορείτε να πείσετε, αν και εμένα που παρ’ ότι είμαι φυτό δεν με πείσατε.
Ο κόσμος κύριε Τσίπρα δεν θέλει δεμένους πολιτικούς (όπως συμβαίνει χρόνια και χρόνια), αλλά πολιτικούς που θα υπηρετήσουν τα συμφέροντα του και όχι τα συμφέροντα των εθνικών προμηθευτών και των κάθε λογής εκδοτών και των εχόντων και κατεχόντων. Όμως κύριε Αλέξη Τσίπρα φαίνετε ότι είδατε ότι πολύ γρήγορα σας εγκατέλειψαν και έτσι θελήσατε να στείλετε το μήνυμα σας. δεν ξέρω, μπορεί και να τα καταφέρατε, θα παρακολουθήσω πόσο θα σας προβάλουν τα ΜΜΕ μετά από αυτό ώστε να καταλάβω αν τελικά πήρανε το μήνυμα, το μέλλον θα δείξει. Πάντως αν θέλετε να μας εντυπωσιάσετε εμάς τα φυτά, τότε πρέπει να κάνετε κάτι πολύ ποιο πρωτότυπο, όπως να κρεμαστείτε ανάποδα από κανένα δέντρο ας πούμε. Άντε και καλό Πάσχα κύριε πρωτότυπε.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template