21 Απριλίου 2008

ΠΕΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


Θυμάμαι ότι πριν μερικές δεκαετίες ότι το πετρέλαιο άρχισε να ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη για εκείνη την εποχή. Τι έγινε; Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ του περιούσιου λαού (Εβραίοι) και των Αράβων, από τότε μέχρι και σήμερα κάθισαν καλά. Βλέπεις οι αμπλαούμπλες το έχουν στο αίμα τους να είναι μια ζωή υποχείριοι των εβραίων.
Τώρα θα μου πεις φυσικά και είναι υπό στους Εβραίους (όπως όλοι μας άλλωστε), αφού η παγκόσμια συμμορία έχει φροντίσει να ταΐσει όσο μπορούσε πιο πολύ (από τον κώλο και από το στόμα) τους αρχηγούς των κρατών τους για να κρατάνε τα «μοσχάρια» τους σε κατάσταση ύπνωσης.
Κάθε φορά βγαίνουν με τα τραπεζομάντιλα στα κεφάλια τους και γκαρίζουν «Θάνατος στους Εβραίους» αλλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία να πολεμήσουν, τότε την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Φαίνετε ότι και τώρα θέλουν αύξηση οι διάφοροι μαχαραγιάδες και θέλουν κι άλλη αύξηση στα πετρέλαια. Μπορεί όμως να θέλουν να παραχωρήσουν ακόμα πιο πολλά στις εταιρείες πετρελαίου και για να μη καταλάβουν τίποτα τα «μοσχάρια» τους, θα τους οδηγήσουν σε πόλεμο αλλά χωρίς να έχουν όπλα και τότε θα εισβάλει πάλι το κράτος τρομοκράτης (Ισραήλ) και τότε οι μαχαραγιάδες θα δικαιολογήσουν τις παραχωρήσεις που θα κάνουν στο χάσιμο του πολέμου, φαίνετε το έχουν μάθει το μάθημα τους.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε μέρες σαν εκείνες που ζήσαμε πριν μερικές δεκαετίες. Θα χάσουν πάλι οι αμπλαούμπλες και θα κερδίσουν ακόμα περισσότερα οι αδελφές εταιρείες και έτσι ούτε γάτα ούτε και ζημιά για τους μασκαράδες τους βασιλείς και μαχαραγιάδες των μοσχαροκεφαλών. Για αυτό άλλωστε κρατάνε δέσμιους όλους αυτούς τους τύπους με τα τραπεζομάντιλα στο κεφάλι με την αυστηρή θρησκεία τους που σημειωτέον προέρχεται και αυτή από τους Εβραίους (παρακλάδι) της χριστιανικής.

1 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

See Please Here

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template