21 Απριλίου 2008

ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ


Δυστυχώς οι πολιτικοί μας αρχηγοί φαίνετε να έχουν τις καλύτερες των προθέσεων για να εξασκούνται, αλλά ούτε ο ένας ξέρει μπάλα ούτε και ο άλλος ξέρει ποδήλατο. Τι στο καλό τότε προσπαθούν να δείξουν. Τώρα θα μου πεις, αφού δεν ξέρουν ούτε από πολιτική, έτσι προσπαθούν κάθε φορά να κάνουν κάτι ποιο εποικοδομητικό.
Θα ήθελα να τους προτείνω, μιας και τα σπορ που προσπαθούν να κάνουν είναι μάλλον πολύ δύσκολα για αυτούς, καλό θα είναι να ανέβουν στην Ακρόπολη ή και στο Λυκαβηττό και να πέσουν από εκεί χωρίς λάστιχο. Έτσι θα μας απαλλάξουν από την ανικανότητα τους και στα τρία σπορ που ακολουθούν (πολιτική, ποδηλασία και ποδόσφαιρο).
Βρε άπονη μάνα, που άφησες τον μικρό Γιωργάκη να τρέχει στους δρόμους μόνος του (χωρίς την μητρική φροντίδα), με το ποδήλατο; Αφού έπεσε μια φορά, δεν ήξερες κυρία Μαργαρίτα μας ότι θα το πάθαινε ξανά;
Γιωργάκη; Την άλλη φορά παιδί μου να μη βγάλεις τις βοηθητικές ρόδες. Μάθε πρώτα καλά το ποδήλατο (μέσα, μέσα στην αυλή σου) και μετά βγαίνεις μέχρι την πλατεία. Την τρίτη φορά δεν θα την γλιτώσεις και να εύχεσαι ότι αν πέσεις ξανά από το ποδήλατο, μην είναι κάπου εκεί κοντά και ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, να ξέρεις θα σε πατήσει κάτω.Σου προτείνω το επόμενο Πάσχα να πάρεις ένα ποδήλατο γυμναστικής, έτσι θα μπορείς να κάνεις και ποδήλατο αλλά και να γυρνάς και τον οβελία, επιτέλους κάπου να φανείς χρήσιμος καλέ μου.

1 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

Καλό, πολύ καλό χα, χα, χα

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template