12 Μαΐου 2008

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Από ότι φαίνετε όσο και αν θέλουμε να λέμε ότι οι Αμερικάνοι (βόρειο Αμερικάνοι) είναι λαός που δεν ξέρει τι του γίνετε μάλλον κάνουμε λάθος. Χειρότερος ηλίθιος από τον έλληνα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, όλο το Σαββατοκύριακο έβλεπα ηλίθιες φάτσες να τρέχουν από το ένα άκρο της Ελλάδας στο άλλο άκρο για να βάλουν βενζίνη. Όταν επέστρεφαν πάλι το ρεζερβουάρ τους ήταν άδειο.
Είναι δυνατόν ρε κόπανοι να περιμένετε στις ουρές τρεις ώρες και βάλε για να βάλεις βενζίνη; Δεν ξέρεις ότι στην δημοκρατία της Ελλάδας όλες οι απεργίες κρατάνε μια το πολύ δύο μέρες (μέχρι να τα πάρουν κάτω από το τραπέζι οι συνδικαλιστές), οπότε γιατί θα πρέπει να σκάσεις και να κάνεις την ζωή σου ποδήλατο;
Αν μιας και είπα ποδήλατο. Ξέρεις μεγάλε και μάγκα τις πίπας έλληνα; Υπάρχει και το ποδήλατο αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για μια δύο μέρες που θα κρατήσει η απεργία. Ξέρω ότι πολύ από σας που θα τύχει (μάλλον πολύ λίγοι), να διαβάσετε αυτό το άρθρο θα είστε από εκείνους που πήγατε και στηθήκατε στις ουρές και τώρα θα με βρίζετε, αλλά σκασίλα μου μάγκες, ξέρω ότι όσο με βρίζετε είναι γιατί βλέπετε τον εαυτόν σας στον καθρέπτη. Ναι ρε μάγκα έλληνα, κοίταξε τον καθρέπτη όπως και στο παραμύθι και προσπάθησε να ακούσεις αυτό που πάντα σου αρέσει να ακούς να σου λέει: «…ναι εσύ είσαι ο πιο μάγκας απ’ όλους, είσαι ο γκομενιάρης που οι γκόμενες πέφτουν στα πόδια σου και σε παρακαλάνε και, και, και…», μπράβο το ευχαριστήθηκες τώρα, άντε χτενίσου κιόλας τώρα και ερωτεύσου τον εαυτόν σου. Α, μη ξεχάσεις να αδειάσεις και τα ράφια των super market γιατί μπορεί να βγει το Sismik.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template