24 Σεπτεμβρίου 2008

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ


Όχι δεν αναφέρομαι στους ομοφυλόφιλους που έχουν το θάρρος να λένε την αλήθεια και να παραδέχονται αυτό που είναι. Τα έχω με τις κρυφές αδελφές που δεν θέλουν να παραδεχτούν τους υπόλοιπους ομοφυλόφιλους. Αναφέρομαι στους παπάδες και στους μοναχούς που μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Αιώνες τώρα κοροϊδεύουν τα θηλαστικά (δίποδα), αυτού του πλανήτη. Πρόδωσαν, πούλησαν την τιμή και την υπόληψη όλων των ηλίθιων που πίστεψαν στον ανύπαρκτο θεό τους. Πρόδωσαν σε αλλόθρησκους ολόκληρη αυτοκρατορία και μετά για να υποτάξουν πλήρως τα πρόβατα τους, είπαν ότι ήταν θέλημα θεού.

Κάνουν τα μύρια κακά και μετά λένε ότι είναι θέλημα του θεού τους. Πόσο κακός θεός είναι αυτός βρε αδελφές με τα μαύρα; Πόσο κακός θεός είναι αυτός που τιμωρεί τα πρόβατα του για να τους δείξει πόσο μεγαλοδύναμος είναι; Κάθε τόσο αυτός ο εκδικητικός θεός που πλάσατε εσείς και οι εβραίοι έχει ανάγκη να δείχνει την δύναμη του στους ηλίθιους που τον πιστεύουν. Πάντως μόνο θεό της αγάπης δεν μπορείς να τον πεις.

Τώρα τελευταία (αν και επί αιώνες αρπάζετε από τους ηλίθιους, περιουσίες), βγαίνουν οι πομπές σας στην φόρα. Γίνεστε μοναχοί δήθεν για να εγκαταλείψετε τα εγκόσμια. Τότε τα λεφτά τι τα θέλετε βρε αδερφάρες;

Κοίτα τι πάω να πάθω. Κοντεύω να μετατρέψω το κακόμοιρο ημερολόγιο μου σε σελίδα με πορνό, αλλά δεν αντέχω πια τις μαλακίες που βλέπω και ακούω. Γιατί ρε λαμόγια πολιτικοί δεν διαχωρίζετε την εκκλησία και τις ρασοφόρες αδελφές τις από το κράτος; Γιατί αφού το υπέρ–μαγαζί τους διαθέτει τεράστια περιουσία θα πρέπει να μη φορολογείται και από πάνω εμείς που δεν πιστεύουμε στις μαλακίες αυτές μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τους μισθούς τους μέσο της εφορίας;

Αλλά τι ρωτάω; Βλέπεις αυτές όλες οι αδερφές, μπορούν και επηρεάζουν πολλούς ακόμα ηλίθιους και σας δίνουν ψήφους για να ανεβείτε στις καρέκλες σας και να κλέψετε παρέα τα πρόβατα που σας ακολουθούν. Εδώ βρε μαυροντυμένες αδελφές κάνετε δουλειές, πώς είναι δυνατόν να πιστέψω ότι έχετε αφήσει πίσω τις σαρκικές απολαύσεις;

Αλήθεια γιατί λέτε ότι ο θεός σας είναι δίκαιος; Αν υπήρχε και ήταν τόσο δίκαιος όσο λέτε, τότε τους πρώτους που έπρεπε να τιμωρήσει έπρεπε να ήσασταν εσείς, αλλά δεν βλέπω καμιά προθυμία εκ μέρους του. Καλά, καλά ξέρω, θα μου πείτε ότι ο θεός σας δεν τιμωρεί σε τούτη την ζωή, αλλά στην επόμενη.

Ε, λοιπόν τι θα λέγατε να σας πιάσω από τα γένια και να σας κρεμάσω; Δεν θα με πείραζε καθόλου ξέρετε μιας και θα τιμωρηθώ στην άλλη ζωή για την πράξη μου αυτή; Άσε που μετά από τα μαρτύρια που θα σας υπέβαλα θα πηγαίνατε «τσιφ» στον παράδεισο του θεού σας.

Άντε και καλά κέρδη στις άγιες σας εισπράξεις και δουλειές.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template