18 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ


Κοίτα τώρα τι θυμήθηκε το μυαλό ενός φυτού σαν και εμένα. Πριν μερικά χρόνια, ένας τύπος (κάπως χοντρός και συγκαμένος), έπαιρνε το τιμόνι της εξουσίας εκεί που φυτρώνω (αν και δεν με σπέρνουν). Μόλις λοιπόν ανέλαβε, άρχίσα να γελάω μιας και είπε ένα πολύ ωραίο ανέκδοτο.

Μας είπε εκείνο το περίφημο ανέκδοτο «θα σας κυβερνήσω σεμνά και ταπεινά…». Ε, λοιπόν έριξα το γέλιο της αρκούδας εκείνη την ημέρα. Μετά άρχισε μεταξύ τυρού και αχλαδιού να κάνει δηλώσεις ότι και καλά θα πατάξει την διαφθορά (άλλο γέλιο εδώ), άρχισε δε να ρίχνει το ένα ανέκδοτο μετά το άλλο. Μετά είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με την διαπλοκή, όλοι γελούσαμε τότε.

Έτσι με τα φοβερά και τρομερά ανέκδοτα του χοντρούλη άρχισε η διακυβέρνηση της χώρας από τον χοντρούλη. Οι έλληνες συνέχισαν να γελάνε ευχαριστημένοι μιας και μόλις είχαν απαλλαγεί από τα πράσινα λαμόγια που τους είχαν αδειάσει τις τσέπες με εκείνο το πράγμα που μάλλον έμοιαζε να έχει κεφάλι σαύρας σε ανθρώπινο σώμα.

Ο καιρός περνούσε, ο χοντρούλης έτρωγε συνεχώς μη χάσει κανένα κιλό. Όλοι όμως που βρίσκονταν γύρω του, έπεσαν με τα μούτρα σε ένα άλλο είδος φαγοποτιού. Φαίνετε όμως ότι μάλλον ανήκαν στην ερασιτεχνική κατηγορία και έτσι με το πρώτο βγήκε στην φόρα η βουτυρίλα του γιου ενός υπουργού. Να δεις πώς τον έλεγαν; Α ναι τον έλεγαν Τσίτο Ουρίδη, δηλαδή αυτός που ουρεί στην τσίτα.

Τότε είχε κάτι παραπάνω φασούλια στην τσέπη του ο χοντρός και έτσι έκανε μια και έδιωξε αυτόν που μόλις του είχε ουρήσει το γραφείο του. Το κακό είναι ότι κάτω από τα παπλώματα οι πληγές δούλευαν. Ο καιρός περνούσε και διάφορα μικρά και μεγάλα σκάνδαλα άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα. Κι όμως ο χοντρός ήξερε καλά ότι έπρεπε να συνεχίσει το έργο που μόλις είχε αφήσει το κόμμα που είχε προκαλέσει ΣΟΚ στους έλληνες μαζί με το ΠΑ σαν πρόθεμα. Το έργο ήταν διατεταγμένη υπηρεσία που σκοπό έχει την πλήρη υποταγή της Ελλάδας μαζί με τον λαό της.

Για να μη μακρηγορώ όμως, ο χοντρός κάνει ξανά εκλογές και ερχόμαστε στο σήμερα. Ε, πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως πια. Γίνονται πράγματα που μόνο στην Ελλάδα μπορούσαν να συμβούν. Γίνετε ο κλέψας του κλέψαντος. Υπουργοί προσπαθούν να αυξήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να βρουν κάτι τα παιδιά τους, άλλοι πάλι βγαίνουν να δώσουν συνέντευξη στην τηλεόραση και δείχνουν το μήνυμα που έχουν λάβει στο κινητό τους από το παιδί τους που τους λέει ότι δεν πρέπει να αργήσουν γιατί το παιδάκι τους θέλει να παίξει τένις μαζί τους. Και το μήνυμα αυτό το προβάλουν περήφανα σαν κατόρθωμα κατά την ώρα της συνέντευξης τους.

Άλλοι πάλι έχουν την γυναικούλα τους στα Μέσα Μαζικής Μαλακίας και κάνει ότι στο σπίτι τους δεν μιλάνε για πολιτικά θέματα. Ο άλλος πάλι ο οικονομικός διευθυντής της μαφίας βάζει φόρους στον λαό, δεν βάζει όμως φόρους στους παπάδες που κάνουν δουλειές εις βάρος πάλι του λαού, προβάτων, με λίγα λόγια…ο μαύρος χαμός. Δεν φτάνουν δε όλα αυτά και κάποιοι από την συμμορία βιάζονται να γίνουν υπουργοί για να προλάβουν και αυτοί να αρπάξουν κάτι πριν τα πρόβατα φέρουν ξανά στην εξουσία τα προηγούμενα λαμόγια χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο ΣΟΚ του ΠΑ μιας και τα ίδια λαμόγια που πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει πλιάτσικο στις τσέπες μας. Αν όλα αυτά έβγαιναν στην φόρα σε κάποιο άλλο κράτος (αν και έχουν πλέον καταργηθεί τα κράτη στον βωμό της παγκόσμιας μαφίας), η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί και θα είχε πάει στις καλένδες.

Κι όμως προσπαθούν όλα τα λαμόγια που βρίσκονται στην εξουσία θέλουν λέει να αντιστρέψουν το κλίμα δυσαρέσκειας που έχουν τα πρόβατα. Είναι δυνατόν; Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όταν πια αυτοί που κυβερνούν έχουν ξεφτιλιστεί ακόμα και μεταξύ τους.

Πουλάνε, τα πάντα δωρεάν, δεν τους πτοεί τίποτα. Που ακούστηκε να βάζουν τα πρόβατα να χρηματοδοτούν μια εταιρεία πριν ακόμα κάνει το έργο χωρίς δικά της κεφάλαια και μετά πάλι να πληρώνουν για το έργο που τα ίδια πρόβατα έχουν χρηματοδοτήσει. Μιλάω για τα διόδια. Μα έτσι όλοι μας μπορούμε να στήσουμε εταιρείες. Πρόκειται για ακόμα ένα μεγάλο σκάνδαλο που κάποιοι προσπαθούν να το κουκουλώσουν. Άσε πια που αναλαμβάνει (η ίδια συμμορία) τα χρέη της Ολυμπιακής αεροπορίας. Τότε ποιος ο λόγος να την δώσει σε κάποιον που δεν αναλαμβάνει και τα χρέη της; Με ποιο δικαίωμα ξεπουλάει την δημόσια περιουσία του ελληνικού προβάτου στις μαυροφορεμένες αδερφές = παπάδες; Γιατί απλά κάποιοι από την συμμορία γεμίζουν τις τσέπες τους με μίζες που εισπράττουν.

Εγώ επειδή είμαι φυτό, δεν καταλαβαίνω τίποτα απ’ όλα αυτά. Εσείς που είστε πρόβατα, μήπως θα μπορούσατε να μου λύσετε την απορία αυτή;

………………………………………



0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template