12 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΑΠΗΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ



Τα σαπάκια που στην καθομιλουμένη λέγονται γιάπηδες, έχουν στήσει τώρα τελευταία ένα χορό πάνω στα «πτώματα» των φτωχών ηλιθίων. Αρωγός σε τούτο τον «φονικό» χορό έχουν τις διάφορες συμμορίες που μας κυβερνούν. Η αλητεία έχει φθάσει ένα σκαλάκι πριν από τον πάτο.

Τόσα χρόνια όλα αυτά τα όρνεα έβαζαν τους διευθυντές (κυβερνώντες) των κρατών να πιπιλίζουν τα μη σκεπτόμενα μυαλά μας, ότι και καλά τα κράτη δεν πρέπει να έχουν υπό την κατοχή τους επιχειρήσεις. Έτσι οι εντεταλμένοι όλου του κόσμου άρχισαν να «χαρίζουν» τις κρατικές επιχειρήσεις στα «τζάκια» των ολίγων.

Επί είκοσι και πλέον χρόνια τώρα τα λαμόγια εισπράττουν τα κέρδη από τις επιχειρήσεις που άρπαξαν (στην κυριολεξία) από τα κράτη, άρα από τους φτωχούς. Τώρα αφού τις ξεκοκάλισαν, αρπάζουν και πάλι τα λεφτά μας για να τις στηρίξουν και καλά.

Αυτό σημαίνει πλήρεις αλητεία. Και εμείς; Εμείς αλήθεια τι κάνουμε; Τίποτα, απλά καθόμαστε σε μια πολυθρόνα και απολαμβάνουμε τα γαμήσια που μας κάνουν οι γιάπηδες. Καλά να πάθουμε λοιπόν και μην ακούσω παράπονα από ανθρώπους της πολυθρόνας γιατί τα ραπανάκια σαν και εμένα δεν ακούνε ανθρώπους.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template