23 Οκτωβρίου 2008

Τα (Μ)αλάκες (Α)λήτες (Τ)ραβεστή κτύπησαν πάλι.


Τι γενναίοι άνθρωποι αλήθεια απαρτίζουν τα ΜΑΤ, κατάφεραν να κτυπήσουν και να απωθήσουν τους πρώην εργαζόμενους και απλήρωτους ακόμα στον άλλον αλήτη τον Λαναρά. Μπράβο γενναία στρατιωτάκια και σάκοι του μποξ, άξια παλικάρια που σας δίνουν ψίχουλα και σας χρησιμοποιούν μιας και το μυαλό σας μπορεί να θρέφετε με τα σκατά που σας ταΐζουν.

Μπράβο σας βαρβάτοι άντρες, ποιος θα μπορούσε να νικήσει γέρους που έχουν στην πλάτη τους τα 90 χρόνια; Κανείς, μόνο εσείς, αυτό θα πει γενναιότητα. Κάνετε την δουλειά σας όταν κτυπάτε γέρους ή ανήμπορους ε; Για να δούμε όμως τι θα κάνετε όταν μια μέρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με όχλο οπλισμένο;

Χμ…νομίζω ότι θα γλιστράτε από την ευκοίλια που θα αφήνουν πίσω τους οι συνάδελφοι σας. Για αυτό χαρείτε όσο είναι καιρός ακόμα. Συνεχίστε να φοράτε τις ποδιές της υπηρέτριας και συνεχίστε να υπηρετείτε τους άρχοντες σας.

Σας αρέσει το «επάγγελμα» που κάνετε; Εμ μάλλον ναι, έτσι; Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς τον τόσο σας ζήλο να κτυπάτε πολύ παραπάνω από ότι ίσως σας διατάζουν. Όλα αυτά τα σώματα απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν την εντύπωση ότι έχουν γίνει μικροί θεοί μόλις φορέσουν τις «ποδιές» της υπηρέτριας.

1 ΠΟΤΙΣANE:

ΠΡΕΖΑ TV on 23 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 μ.μ. είπε...

Την δουλεια τους κανουν...

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template