19 Δεκεμβρίου 2008

Μιλάμε αλλά ακούστε καμιά φορά...


Έχουν γίνει ανυπόφοροι όλοι αυτοί οι φασίστες (του κώλου) που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Όλοι αυτοί οι λεχρίτες που έχουν αναλάβει εργολαβία την προστασία της Ελλάδας από πάσης φύσεως εχθρούς. Όλοι αυτοί που σε κάθε γωνία βλέπουν Τούρκους, Σκοπιανούς, Βούλγαρους κλπ, κλπ.

Ας τους μιλήσου στα ίσα επιτέλους και ας τους πούμε ότι δεν υπάρχουν παντού λύκοι που θέλουν να κάνουν βεντέτες και να μας κάνουν να γίνουμε τα χάλια μας και επίσης όσο και αν προσπαθούν να τα βάλουν με κάποιους επώνυμους με την ελπίδα μήπως και αυτοί οι επώνυμοι αναφερθούν στο blogg τους και επιτέλους γίνουν διάσημοι και αυτοί και αρχίζουν και βγαίνουν στις τηλεοράσεις, αρχίζουν και γράφουν ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι προκαλώντας όλους τους δημοκρατικούς (άλλοι του κώλου και εμείς οι δήθεν δημοκρατικοί), πολίτες για να κάνουν «κλικ» πάνω στις αστίες τους βωμολοχίες.

Σας μιλάμε επιτέλους στα ίσα και σας λέμε ότι διάσημοι δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ, βγείτε από το καβούκι σας και αντικρίστε κατάματα την αλήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι το επίκεντρο του κόσμου όσο και αν το θέλουμε όλοι μας. Τι περιμένετε δηλαδή ότι θα μας φοβηθεί η Τουρκία; Εδώ δεν μας φοβούνται οι Σκοπιανοί κερατάδες, όχι οι τούρκοι που διαθέτουν τετραπλάσιο και πιο καλά εξοπλισμένο στρατό από το δικό μας.

Βέβαια ίσως θα σας άρεσε να βρεθούμε κάτω από την μπότα κάποιου κατακτητή, άλλωστε έτσι άρεσε και στους παππούδες σας, γιατί ΄σως έτσι μπορέσετε και βγείτε από την απόλυτη διαφάνεια που σας περιβάλει, μιας και θα φορέσετε τις κουκούλες σας (όπως έκαναν οι παππούδες σας με τους γερμανούς), για να εκδικηθείτε όλους όσους σας έχουν απομονωμένους χρόνια τώρα.

Πάψτε λοιπόν να μιλάτε επιτέλους και να προσπαθείτε να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα, γιατί καμιά φορά μπορεί το ρέμα να σας πνίξει και αντί να γίνετε διάσημοι γίνετε απλά πνιγμένοι διάσημοι. Είναι δυνατόν να υποστηρίζετε έναν τύπο που δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει, έναν τύπο που έχει ψυχολογικά προβλήματα γιατί είναι κρυφό–ομόφυλος αλλά ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία να το πει στα ίσα. Βέβαια θα μου πεις τώρα τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζετε και εσείς που δήθεν είστε μαζί του, αλλά μιλήστε επιτέλους, μπορούμε να σας ακούσουμε και μη έχετε τα χάλια σας κάνοντας βεντέτες…!

Μπορεί και να σας καταλάβαμε που ξέρετε;



0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template