23 Φεβρουαρίου 2009

Έχει πλάκα ρε παιδιά…


Ρε παιδιά, από χθες γελάω. Τέτοιο πράγμα δεν θα έπρεπε να περάσει στο βιβλίο Γκίνες; Το να την πατάς δύο φορές μέσα σε δύο χρόνια, αν μη τι άλλο μόνο αν είσαι ηλίθιος θα μπορούσε να συμβεί.

Ξέρετε τι νομίζω; Ότι στις φυλακές μένουν μόνο όσοι θέλουν να μείνουν. Μου αρέσει δε ότι αυτός ο πρωθυπουργός παίζει και Play Station, για αυτό και μόνο θα έπρεπε να ξέρει ότι οι πίστες που αποτελούν το κράτος είναι δύσκολες.

Στην θέση του θα τα παρατούσα όλα και θα πήγαινα στο σπιτάκι μου να κάνω ένα Restart στο μηχάνημα και να αρχίσω πάλι από την αρχή. Αλλά θα μου πεις όλοι όσοι γίνονται πολιτικοί κατά κληρονομιά, μοιάζουν με τα καρτούν που προσπαθούν να κρατηθούν από τις καρέκλες τους.

Είναι δυνατόν να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Ο άλλος απλά κοιμήθηκε και ζήτησε συγνώμη από τον λαό του και παραιτήθηκε. Εδώ την κοπανάνε με ελικόπτερα και ο πρωθυπουργός με τους εντελώς ανίκανους υπουργούς του προσπαθεί να μας πείσει ότι και καλά είναι ικανός να κυβερνήσει.

Ε, λοιπόν, αρκετά γελάσαμε μαζί σας κύριοι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κλάψετε…!



1 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε καλα τα λες αλλα εχεις κανει ενα λαθος.Ο σημερινος προθυπουργος Καραμανλης δεν εχει καποια συγγενεια με τον αειμνηστο Κωσταντινο Καραμανλη.Αρα δεν εγινε πολιτικος 'κατά κληρονομιά'.
Η Ν.Δ. και ο ιδιος,εκμεταλλευτηκαν την συνωνυμια.

Να'σαι καλα και καλη συνεχεια!

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template