19 Μαρτίου 2009

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…



Κοίτα ρε τι μου ήρθε τώρα. Θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία, κάτι σαν παραμύθι μιας και ζούμε στην εποχή των παραμυθιών. Αλλά ας ξεκινήσω γιατί σε λίγο θα έχω δουλειά και δεν θα μπορέσω να το τελειώσω.

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένας πλανήτης που τον ονόμαζαν (αυτοί που τον κατοικούσαν τουλάχιστο), τον ονόμαζαν λοιπόν Ηγ. Όμορφος πλανήτης —στην αρχή— και μπορούσε να θρέψει κάθε ζώντα οργανισμό. Τα πλάσματα περνούσαν καλά. Ένα όμως πλάσμα που άρχισε να στέκεται όρθιο και ονομάστηκε σοπωρθνά άρχισε να έχει μια τάση να κάνει κακό σε όλα τα έμβια όντα αλλά ακόμα και στους όμοιους του.

Αυτά λοιπόν τα πλάσματα τα που ονομάζονταν σοπωρθνά άρχισαν να προσπαθούν να επιβληθούν πάνω στον πλανήτη. Στην αρχή αντάλλασσαν προϊόντα μεταξύ τους, αλλά ούτε και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και άρχισε ο ισχυρότερος, ο θρασύτερος, ο πονηρός, να βγαίνει πιο πάνω από τους άλλους που δεν είχαν την δύναμη να επιβληθούν.

Σε λίγο έφτιαξαν νομίσματα και αντί να ανταλλάσουν προϊόντα, τώρα το πάρε δώσε γίνονταν με τα νομίσματα και αυτό γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο σ’ αυτόν που επιβλήθηκε πάνω από τους άλλους να μαζεύει προϊόντα άλλων. Έτσι λοιπόν άρχισαν να εκμεταλλεύονται τους άλλους μαζεύοντας και δίνοντας φυσικά αξία σε άψυχα μέταλλα.

Έτσι λοιπόν, ενώ οι ισχυροί και οι οικογένειες τους είχαν μπόλικα από αυτά τα μεταλλικά νομίσματα, οι υπόλοιποι που αποτελούσαν τα υποχείρια των εκμεταλλευτών άρχισαν να πεινάνε.

Μετά από πολλά, πολλά χρόνια κατάφεραν οι καταπιεσμένοι να πάρουν μερικά δικαιώματα. Αυτά όμως τα δικαιώματα, οι ανίσχυροι δεν μπόρεσαν να τα κρατήσουν παρά για περίπου εβδομήντα με εβδομήντα πέντε χρόνια.

Μια ωραία μέρα λοιπόν οι ισχυροί εκμεταλλευτές, κατέστρωσαν ένα σχέδιο που το ονόμασαν «ΗΣΙΡΚ». Κάτω από αυτό λοιπόν το σχέδιο, άρχισαν να τρομοκρατούν όλους τους ηλίθιους μόνο και μόνο για να τους πάρουν όλα όσα δικαιώματα είχαν κερδίσει μέχρι τότε. Του πούλησαν λοιπόν την ησίρκ και με αυτήν αγόρασαν και πήραν πίσω όλα τα δικαιώματα και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν πίσω ακόμα πιο πολλά.

Τι απέγινε αυτός ο πλανήτης; Απλά επέστρεψε και πάλι στην εποχή της δουλειάς και αυτό γιατί τα ανίσχυρα όντα ποτέ δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να αποτινάξουν μια για πάντα από το σβέρκο τους τα σιχαμερά και άξια θανάτου όντα που ονομάζονταν «ΙΟΙΣΥΟΛΠ» .

Ας ελπίσουμε ότι και ο δικός πλανήτης δεν θα γυρίσει ξανά στην εποχή της απόλυτης δουλείας με αυτή την λεγόμενη «ΚΡΙΣΗ»…

2 ΠΟΤΙΣANE:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ on 20 Μαρτίου 2009 στις 2:13 π.μ. είπε...

Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_6625.html

korinoskilo on 23 Μαρτίου 2009 στις 12:47 π.μ. είπε...

παρ ολο που το παραμυθι ειναι λυπητερο ... μ εκανες και χαμογελασα!!!

εξυπνοτατο!!!

καλο βραδυ

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template