15 Μαΐου 2009

Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ


Λοιπόν, θα σας πω μια ιστορία. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δει ή τουλάχιστον έχετε ακούσει για τον «Μητσάρα» που βρίσκεται πάντα μπροστά στις κάμερες. Όπου κάμερα και ο Μητσάρας ή Μήτσος όπως τον ήξερα εγώ.

Αυτός λοιπόν ο Μητσάρας ζει και «εργάζεται» στην κλινική του Σαμέλα (απέναντι) από την PROMOT Λαινόπουλος. Ο Μήτσος χρόνια τώρα κάνει όλες τις βοηθητικές δουλειές στην κλινική αυτή και έτσι τρώει ένα κομμάτι ψωμί και κάνει και έναν ύπνο.

Πριν μερικά χρόνια έψαχνε την μάνα του. Τον είχαμε βοηθήσει να δώσει όσα στοιχεία είχε στον Ερυθρό Σταυρό και με πόση αγονία περίμενε νέα από εκείνη.

Κάθε μέρα ο Μητσάρας ερχόταν εκεί που δουλεύαμε και μας ρωτούσε αν τελικά ο Ερυθρός Σταυρός θα μάθει κάτι για την μάνα του που τον είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μωρό σε κάποιο ορφανοτροφείο.

Πάντα ο Μήτσος ήξερε πότε και που θα δίνονταν κάποια συνέντευξη. Έτσι έπαιρνε το λεωφορείο και πήγαινε, του άρεσε αυτό, ίσως όμως και να το έκανε μόνο και μόνο μήπως τον δει και τον αναγνωρίσει η μάνα του που την έψαχνε ακόμα αν και ήταν πλέον πάνω από πενήντα ο Μητσάρας.

Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όλους μας στην δουλειά. Του άρεσε να βοηθάει και πάντοτε του άρεσε να τον κερνάμε μια Coca Cola κουτάκι σαν αμοιβή…!

Τώρα πια δεν τον βλέπω τον Μητσάρα παρά μόνο από την τηλεόραση, αλλά από ότι φαίνετε δεν πρέπει να έχει βρει την μάνα του, γιατί ήθελε να την βρει και να φύγει από την κλινική του Σαμέλα και να ζήσει μαζί της…

Αυτή είναι η μικρή ιστορία του Μητσάρα. Μπορεί να την ξέρατε, μπορεί και όχι. Τώρα θα μου πεις τις με νοιάζει εμένα και μου τα έγραψες. Δεν έχει σημασία, έτσι ήθελα και το έκαμα…



4 ΠΟΤΙΣANE:

delfinoula on 15 Μαΐου 2009 στις 1:11 μ.μ. είπε...

Καλά να είναι όπου κι αν είναι...

korinoskilo on 15 Μαΐου 2009 στις 9:52 μ.μ. είπε...

καλα εκανες και τα ειπες.......
δεν ξερω ουτε την ιστορια ουτε τον μητσαρα....


καλο βραδυ :)

♥ Palirroia ♥ on 15 Μαΐου 2009 στις 10:08 μ.μ. είπε...

και εγώ δεν τον ξέρω αλλά όσο και να μεγαλώσει θα ψάχνει για τη μάνα του είμαι σίγουρη....

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ on 16 Μαΐου 2009 στις 12:36 π.μ. είπε...

Οσο χρονων και να εισαι το παιδι απο την μανα ορφανευει....
μακρι να την βρει.....εστω και αν αναπαυεται καπου εκεινη.....τουλαχιστον θα ξερει που να πηγαινει να της μιαλει...

Ουφφφ καλο σας ξημερωμα!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template