4 Ιουνίου 2009

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ


Διάβαζα σήμερα την είδηση ότι ο Λάντεν λέει έστειλε πάλι μήνυμα προς τους πιστούς (προσέξτε την λέξη, πιστούς), ότι όταν συνομιλούν (κάνουν πολύ παρέα θα έλεγα εγώ), με χριστιανούς και εβραίους, θα χαλάσει λέει η πίστη των μουσουλμάνων.

Να λοιπόν πώς μπορούν οι ηγέτες κάποιον που κοιμούνται όρθιοι (μη νομίζετε ότι και εμείς οι δήθεν πολιτισμένοι δεν κοιμόμαστε όρθιοι, εμείς μάλιστα πληρώνουμε και ξενοδοχείο), να τους καθοδηγούν σαν ένα κοπάδι πρόβατα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι από τότε που οι θρησκείες απέκτησαν πρωταρχικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων, έγιναν ένα με τις εκάστοτε εξουσίες με ένα μόνο σκοπό. Να καθοδηγούν συνεταιρικά τους ηλίθιους που πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες.

Φυσικά πάντοτε είχαν κοινά συμφέροντα με την άρχουσα τάξη. Αυτά τα δύο πήγαιναν πάντοτε χέρι-χέρι (όχι με τον Καρατζαφέρη, αυτός πάει χέρι-χέρι με το περιστέρι που περνάει το κεφάλι του πάντοτε για κουτσουλιέρα), για να μπορούν να υποτάσσουν τους λαούς.

Αλήθεια έχετε την εντύπωση ότι αυτός ο Λάντεν αγαπάει τόσο πολύ τους μουσουλμάνους; Όχι βέβαια, απλά ο άνθρωπος είναι ένας ακόμα ηγέτης που χρησιμοποιούν οι έξυπνοι αμερικάνοι και κατ’ επέκταση Εβραίοι για να τρομοκρατούν τα υπόλοιπα ζώα.

Αν δεν είχαν εφεύρει τον περίφημο Λάντεν θα μπορούσαν τώρα να είχαν περάσει όλα αυτά τα φασιστικά μέτρα που πέρασαν; Κάμερες, παρακολουθήσεις, απολύσεις, κρίσεις κλπ; Θα υπήρχαν αντιδράσεις, έτσι βάζοντας το παιδί τους (Λάντεν) να κτυπήσει τους πύργους και κάνοντας ένα δύο ακόμα σποραδικά κτυπήματα δεξιά και αριστερά, κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τα ηλίθια και καλομαθημένα Χριστιανόπουλα.

Ο δε Λάντεν χρησιμοποιεί τους άλλους ηλίθιους που πιστεύουν ότι και καλά θα πάνε στον παράδεισο (στον μουσουλμανικό παράδεισο όχι στον χριστιανικό, έχουμε μπόλικους παραδείσους και θεούς), τους βάζει και ανατινάζονται σαν ηλίθιοι.

Αλήθεια, γιατί αυτός που είναι τόσο φανατικός μουσουλμάνος δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει στον παράδεισο, αλλά περιμένει να τον καλέσει ο Αλλάχ. Μα τι θα γίνει; Χωρίς να έχει ανατιναχθεί όμως πώς είναι σίγουρος ότι θα πάει στον παράδεισο;

Α, ρε κούνια που κουνάει όλους τους ηλίθιους πιστούς; Πάρτε το χαμπάρι ρε; Δεν υπάρχουν θεοί, ούτε δαίμονες, μόνο άνθρωποι που παίζουν και τους δύο ρόλους. Άντε ξυπνήστε καμιά φορά…!



2 ΠΟΤΙΣANE:

MOLEMOU on 5 Ιουνίου 2009 στις 2:07 π.μ. είπε...

ALAX ALAX KAI TRISALAX PARE TON OMPANA MPAS KAI ISISXASOUME KAI EMEIS -PRAGMA POU DEN TO BLEPO-KALHMERA SAS

korinoskilo on 5 Ιουνίου 2009 στις 7:33 π.μ. είπε...

εδω ειναι ο παραδεισος και η κολαση εδω ( που λεει και το ασμα)


την καλημερα μου :)

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template