20 Ιουλίου 2009

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ


Σήμερα ήθελα να γράψω κάτι για την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο, αλλά…Αλλά μετά από ώριμες σκέψεις αποφάσισα ότι μάλλον δεν αξίζει τον κόπο, αφού ούτε οι ίδιοι οι κύπριοι δεν νοιάζονται πια.

Πώς είπατε; Τι είναι αυτά που λέω; Ακούστε να σας πω. επειδή εγώ δεν είμαι πολιτικός και επειδή δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά, λέω τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη (άλλη μια χαζή έκφραση).

Γιατί να κάθομαι λοιπόν και να σκάω; Οι κύπριοι (προς το παρόν), έχουν το πρόβλημα στο κεφάλι τους. Δεν νοιάζονται όμως, επειδή ως υπαίτιοι που είμαστε εμείς οι έλληνες για όλα όσα έπαθαν οι κύριοι, κάποιοι πολιτικοί έλληνες φρόντισαν με κάθε τρόπο (κυρίως οικονομικό), να τους ταΐσουν από τον κώλο και από το στόμα, για να μη πουν οι κύπριοι ότι έλληνες ήταν αυτοί που τους πούλησαν στους τούρκους.

Κι όμως, θα μπορούσαν οι Κύπριοι να είχαν κάνει αντίσταση κατά των τούρκων, όπως είχαν κάνει κατά των εγγλέζων. Να είστε δε σίγουροι, ότι με κανένα τρόπο οι τούρκοι δεν θα μπορούσαν να αντέξουν πάνω από ένα μήνα δεχόμενοι σαμποτάζ.

Βλέπεις όμως όταν το πουγκί σου γεμίζει πεζεβέγκηκα, δεν σε νοιάζει τίποτα. Λες, καλά είμαι και μάλιστα είμαι πολύ καλύτερα από πριν και έτσι δέχεσαι ο τόπος σου να είναι υπό κατοχή.

Άντε λοιπόν στην υγεία των τούρκων και στην υγεία των γεμάτων πουγκιών σας αδέλφια μας κύπριοι. Να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στην μητέρα Ελλάδα και να είστε σίγουροι ότι εσείς δεν θα είστε η τελευταία πατρίδα που παραδίδουν αμαχητί οι προσκυνητές (συνήθως στα γόνατα), έλληνες πολιτικοί.

Άντε βρε σε λίγο καιρό μπορεί να παραδώσουν και την Ακρόπολη στον Αγά Τούρκο μπας και ζημιωθεί κανένας από τους πλούσιος και σταματήσει το εμπόριο. Σας εύχομαι δε να γεμίσει ακόμα πιο πολύ η πούγκα σας αν η πρωτεύουσα σα γίνει η Άγκυρα. Που ξέρεις μπορεί να περνάτε ακόμα πιο καλά από ότι σήμερα.

Άλλωστε εμείς είμαστε μικρές χώρες και πρέπει να προσκυνάμε τον τούρκο αγά, όπως κάναμε τετρακόσια ολόκληρα χρόνια μιας και οι κληρικοί και οι προύχοντες δεν ήθελαν να σηκώσει κανείς κεφάλι. Αλήθεια οι ευρωπαίοι τι λένε ότι μια χώρα που ανήκει στο μπλοκ τους τελεί υπό κατοχή, χώρα που δεν ανήκει στο δικό τους μπλοκ.

Απλά κάνουν τις πάπιες, όπως κάνουμε όλοι μας. Άλλωστε η Ευρωπαϊκή ένωση δεν είναι παρά η τουαλέτα των Αμερικανοεβραίων…!



1 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 21 Ιουλίου 2009 στις 7:35 μ.μ. είπε...

επιτελους! γιατι βαρεθικα να διαβαζω για το ποσο λυπομαστε για την επετειο αυτη!!!
αφηνω σχολιο να το σκεφτουν και οι ιδιοι ... αλλα νομιζω δεν επιασε τοπο!!!
θλιβερη ναι μεν επετειος ... αλλα βολευτικαν μια χαρα ...
αυτα!!

καλησπερες

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template