16 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΑΓΟΡΙ.


Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα χοντρό παιδάκι. Όλη μέρα έτρωγε και το μυαλό του δεν μπορούσε να λειτουργήσει με τίποτα. Καλό παιδάκι μεν, αλλά δεν έκανε παρά μόνο να παίζει play station και να βλέπει DVD με σάκους από pop corn μπροστά του.

Το είχαν καλομάθει το κακόμοιρο. Βλέπεις έζησε και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον μάλλον αποστειρωμένο. Ο Θείος του ήταν ένας παράξενος και άξεστος άνθρωπος που για να γίνει πολιτικός και να διοικήσει μια χώρα, πήγε και βρήκε στο δάσος κάτι δέντρα και ζήτησε από αυτά να τον ψηφίσουν. Αυτά (τα δέντρα), δέχτηκαν και μάλιστα του πρότειναν να κάνουν και τους πεθαμένους να τον ψηφίσουν. Έτσι και έγινε.

Με αυτά και με τα άλλα, ο ανιψιός του άξεστου θείου, μεγάλωσε, πήγε και σπούδασε (σπούδασε, τρόπος του λέγειν), σε ένα άλλο αποστειρωμένο περιβάλλον, από αυτά τα περιβάλλοντα που βγαίνουν τα ηλίθια που κυβερνούν δήθεν τον κόσμο.

Μια και δυο, επιστρέφει στην μικρή χώρα και μια ωραία μέρα γίνετε αρχηγός της οργάνωσης που είχε ιδρύσει ο άξεστος θείος. Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή αναλαμβάνει και την αρχηγία της χώρας. Πήρε λοιπόν την εξουσία στα χέρια του, αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει. Το λιπαρό του μυαλό από τα κοψίδια δεν μπορούσε με τίποτα να λειτουργήσει.

Έτσι αποφάσισε ότι θα ήταν πολύ καλύτερα να συνεχίσει να ασχολείται με τα παιχνίδια του παρά να κυβερνάει, έτσι κι αλλιώς ήταν κληρονόμος της εξουσίας, αφού τα ηλίθια που τον έκαναν αρχηγό νόμιζαν ότι ήταν κι αυτός εγκληματίας σαν τον θείο του και ίσως τα κατάφερνε.

Δεν βαριέσαι; Αποδείχτηκε τόσο ακαμάτης και βλάκας που μια γυναίκα με αιχμηρούς κυνόδοντες, καραδοκούσε να του αρπάξει τον θρόνο, αλλά το χοντρό αγόρι ούτε που καταλάβαινε τίποτα. Του το φώναζαν όλοι, αλλά εκείνο επειδή μασούσε συνέχεια, δεν μπορούσε να ακούσει τις φωνές που του έλεγαν ότι το δάγκωμα της γυναίκας που προέρχονταν από την οικογένεια του κόμη Δράκουλα, θα μπορούσε να του κάνει κακό και να μολυνθεί.

Με αυτά και με τα άλλα πέρασαν πέντε σχεδόν χρόνια με το χοντρό ηλίθιο αγόρι στην εξουσία. Οι περισσότεροι συνεργάτες του, είχαν καταλάβει πόσο ηλίθιο ήταν και έτσι άρχισαν να κλέβουν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Φυσικά με αυτό τον τρόπο λείαναν και το έδαφος στο κορίτσι με τους αιχμηρούς κυνόδοντες που ήθελε να αναλάβει την εξουσία και να πίνει απευθείας το αίμα των ηλίθιων που θα διοικούσε, έτσι στην ψύχρα δηλαδή, χωρίς μεσάζοντες για να μη κρυώνει και το αίμα.

Μια ωραία λοιπόν πρωία, το λιπαρό αγόρι, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε άλλο να αντέξει από το διακόπτουν κάθε τόσο από το παιχνίδι του. Τι έκανε; Είπε θα κάνω εκλογές. Φυσικά ήξερε ότι αυτή την φορά τα ζώα από κάτω δεν επρόκειτο να τον κάνουν αρχηγό. Το ήξερε, αλλά επειδή είχε βαρεθεί και δεν είχε άλλο τρόπο να γλυτώσει από το δάγκωμα της γυναίκας Δράκουλα το αποφάσισε.

Τώρα όλοι οι δήθεν συνεργάτες του, έχουν βγάλει μαχαίρια και του τα καρφώνουν παντού. Αυτό το χοντρό αγόρι όμως έχει τόσο λίπος επάνω του που νομίζει ότι τον γαργαλάνε. Ένας μάλιστα κουφός συνεργάτης του, σφυρίζει αδιάφορα και χαϊδεύοντας τους σκληρούς, γεμάτους αίματα κυνόδοντες του κοριτσιού Δράκουλα, ενώ παράλληλα καθαρίζει και σκουπίζει την καρέκλα που μέχρι τώρα καθόταν το γεμάτο από λίπος αγόρι. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς θα είναι το τέλος του παραμυθιού, αλλά το φανταζόμαστε.

Το κορίτσι με τους ματωμένους κυνόδοντες κάποια μέρα και με την βοήθεια του αθάνατου πατέρα της θα διοικήσει τα ηλίθια ζώα που είναι υπήκοοι της.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ένα παραμύθι και τα πρόσωπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα…

3 ΠΟΤΙΣANE:

korinoskilo on 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 5:48 μ.μ. είπε...

καλως ηρθες ..... μας ελειψες :))))))

και ηρθες και με ωραιο παραμυθι ....

τον χοντρο και το ρεβυθι :Ρ

αυτα τα δρακουλακια παντα τα φοβομουν στα παραμυθια :)))

καλο φθινωπορο :)))

ΡΑΠΑΝΑΚΙ on 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:13 μ.μ. είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Καλό φθινόπωρο και σε εσάς. Δυστυχώς θα λείψω για αρκετό καιρό ακόμα. Φυσικά όποτε μπορώ θα γράφω. Σας παρακολουθώ φυσικά αλλά δεν έχω καιρό να γράψω τίποτα.

Και πάλι καλό φθινόπωρο και καλό βράδυ.

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ on 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 μ.μ. είπε...

Καλωςς το ζαρζαβατικο :))
Ομορφο παραμυθακι......αλλα να μεινει ετσι.....παραμυθι....
καλο φθινοπωρο και σε σενα :)))

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template