18 Απριλίου 2010

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ


Είχα πολύ καιρό να γράψω. Βλέπεις δεν έχει μείνει όρεξη να γράψεις. Δεν μένει καιρός, παρά μόνο να διαβάζεις και να προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει με τις κυβερνητικές αηδίες.

Βέβαια οι λίγοι ξέρουν, αλλά το θέμα είναι να μάθουν και οι πολλοί (αν και μάλλον ακόμα και αν μάθουν ούτε που θα καταλάβουν). Μέτρα, μέτρα, κι όλα κατά των κόπανων. Από ποιους; Μα από αυτούς που οι ίδιοι κόπανοι πήγαν και ψήφισαν.

Το θέμα είναι γιατί πρέπει να πληρώνουν και αυτοί που δεν τους ψήφισαν (ένας από αυτούς και εγώ). Λες και δεν ξέρανε ότι το κόμμα που λέγετε ΠΑΣΟΚ, αποτελείτε από ψεύτες, κλέφτες και πάνω απ’ όλα ανήθικους. Λες και δεν ήξεραν ότι τα δύο κόμματα εξουσίας είναι το εξής ένα.

Αλήθεια πώς μας κατάντησαν έτσι; Μας έκαναν αμερικανάκια. Κάποτε (όταν ήμουν μικρό ραπανάκι), όταν θέλαμε να χλευάσουμε κάποιον (συνήθως ηλίθιο), τον λέγαμε αμερικανάκι. Κι όμως, τώρα πλέον έχει γίνει της μόδας. Ας είναι καλά εκείνο το βρομερό τέρας (Ανδρέας Παπανδρέου), που κατάφερε να ξεγελάσει μια ολόκληρη γενιά (ανάμεσα στα κορόιδα του φυσικά και το υποφαινόμενο φυτό).

Και σαν να μην έφθανε αυτό, κατάφερε να σπείρει και τα πράσινα σκουλήκια του που σήμερα μας κυβερνούν. Το κακό είναι ότι καταφέραμε να φέρουμε στα πράγματα ένα άψυχο και χωρίς καθόλου μυαλό πράγμα να μας κυβερνήσει. Αυτός δεν μπορούσε να κάνει ποδήλατο και τώρα κυβερνάει. Ξέρετε αυτοί που γυμνάζουν πολύ τους μυς τους, καταφέρνουν πάντα να αδυνατίζουν τους μυς του εγκεφάλου τους.

Κλέψανε οι πολιτικοί και τώρα έλα μαλάκα να σώσεις την χώρα. Στα «τρυφερά» μου ρε. Και εσύ και η χώρα. Τι με νοιάζει εμένα η χώρα; Έτσι κι αλλιώς κανείς από την άρχουσα τάξη δεν έχει πατρίδα. Γιατί λοιπόν θα πρέπει εγώ ο μαλάκας να έχω πατρίδα;

Έτσι κι αλλιώς όποιος και να με κυβερνάει θα είναι πολύ καλύτερος από το να είναι έλληνας πολιτικός. Ήθελα να ήξερα; Δεν έχουν μέσα τους ντροπή όλοι αυτοί που βγαίνουν σαν ηλίθιοι στην τηλεόραση και καύχιονται ότι ντε και καλά έδωσαν λεφτά από το υστέρημα τους στο λογαριασμό που έχουν ανοίξει οι κλέφτες;

Έτσι μου έρχεται αν τους δω στον δρόμο να τους πετάξω σκατά στα μούτρα τους, να τους πω μετά ότι είναι ελληνικά σκατά και καλά θα κάνουν να τα ανεχτούν, γιατί μυρίζουν Ελλάδα.

Ξέρετε τι θέλει αυτή η χώρα; Έναν καλό βομβαρδισμό. Να γίνει στάχτη να ησυχάσουμε. Να αρχίσουμε επιτέλους μια νέα ζωή ραγιά και όχι να το παίζουμε ότι ντε και καλά ξεφύγαμε από τον ραγιαδισμό μας.

Άσε πια αυτό το παραμύθι της τρομοκρατίας. Βγάζουν πάντα το παραμύθι (τα καταφέρνει πολύ καλά σ’ αυτό το ΠΑΣΟΚ), κάθε φορά που θέλουν να περάσουν αντιλαϊκά μέτρα. Στα τρυφερά μας ρε, πιάσετε δεν πιάσετε τρομοκράτες.

Κανονικά όλοι μας έπρεπε να γίνουμε τρομοκράτες και να σας στείλουμε να βλέπετε τα ραπανάκια ανάποδα. Άντε σταματάω, γιατί τα έχω πάρει στο άδειο μου κρανίο. Όσο για τα μέτρα; Ε, όλα όσα γίνονται εξυπηρετούν έναν και μόνο σκοπό. Την επιστροφή μας στην απόλυτη δουλεία. Θα δουλεύουμε, αν δουλεύουμε, για ένα πιάτο φαγάκι, όπως οι προπάπποι μας…



0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template