14 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΙ ΛΕΤΕ;


Έχετε πάρει χαμπάρι ότι από Δευτέρα μια ισχνή μειοψηφία θα αναλάβει τις τύχες της τοπικής κοινωνίας; Κι όμως ο Γιωργάκης (ξαφνικά έγινε Γιώργος, όπως ο Σημίτης είχε γίνει ο καταλληλότερος), επιμένει ότι ντε και καλά έχει την συναίνεση του λαού για τις απίθανες χαζομάρες που κάνει.
Από την άλλη βλέπουμε έναν λαό έρμαιο στις προσταγές ενός ανεγκέφαλου, επειδή απλά δεν θέλει να παραδεχτεί (ο λαός), ότι έκανε για μια ακόμα φορά λάθος να δώσει ψήφο σε ένα κόμμα που είναι απολύτως υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας, αφού όλα αυτά τα χρόνια (εκτός από μερικά διαλλείματα διακυβέρνησης από τους άλλους κόπανους = ΝΔ), το ίδιο αυτό κόμμα κυβέρνησε.
Ξέρω ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξυπνήσει αυτός ο λαός, μιας και ακόμα πιστεύει ότι υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί ή σοσιαλιστές πολιτικοί. Ξυπνάτε ρε, όλοι οι πολιτικοί είναι για τις τσέπες τους και μόνο.
Σήμερα δε το βράδυ πάλι όλοι τους θα είναι οι νικητές. Κανένα κόμμα δεν θα έχει χάσει, όλοι θα φωνάζουν ότι είναι νικητές. Και όλοι εμείς από κάτω θα καθόμαστε μπροστά στους γυάλινους βιαστές μας και θα παρακολουθούμε τις μαλακίες που θα ξεφουρνίζουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι του κώλου.
Αυτά μου ήρθαν μέχρι στιγμής στο μυαλό (αν είναι δυνατόν τα φυτά να διαθέτουν μυαλό). Καλή πείνα να έχουμε από Δευτέρα. Και πάνω απ’ όλα ζήτω το εντελώς κενό μυαλό του Γιωργάκη…   

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template