13 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ


 Αυστηρός ακατάλληλο κείμενο για Χριστιανούς 
Ανοίξανε οι παπάδες blog και άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, πάντοτε όμως κάτω από την σκέπη της θρησκείας που διδάσκει την αγάπη. Βρε πόσο τους χαίρομαι όταν τους βλέπω να «τραβάνε» τα γένια τους μεταξύ τους δεν λέγεται.
Πάντως μη μου πείτε ότι δεν τηρούν κατά γράμμα αυτά που θέλουν να διδάξουν στους υπόλοιπους έτσι; Τι είπε ο αρχηγός τους; Σου έριξαν μπάτσα; Να γυρίσεις και το άλλο μάγουλο (αλήθεια γιατί; Για να μη φαίνεται το ένα κόκκινο μόνο;). Αυτό κάνουν και οι παπάδες. Βλέπουν δηλαδή παντού εχθρούς και τους αρχίζουν οι ίδιοι στις μπάτσες για να τους αναγκάσουν (τους εχθρούς βρε αδερφέ), να γυρίσουν και το άλλο μάγουλο.
Μιλάω σήμερα για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και άλλων συναφών περιφερειών κλπ, κλπ, που εξαπέλυσε λέει μέσω του blog του επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου μια λεκτική επίθεση.
Γιατί λεκτική; Δεν πας από εκεί να σας δούμε πιασμένους γένι με γένι και να παίξουμε κανένα στοιχηματάκι για το ποιος θα χάσει τις περισσότερες τρίχες; Πολύ πλάκα θα έχει.
Τώρα θα μου πεις, γιατί τσακώνονται; Μα για τις ταυτότητες λέει και για το αν πρέπει ή όχι να έχουν τζάμπα προσηλυτισμό στα σχολεία (αλήθεια εφορία θα πληρώσετε γενειοφόρα ή ούτε που να το σκεφτόμαστε;).
Για τις ταυτότητες λέει, φοβούνται ότι θα είναι του σατανά. Μα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι όργανα —έτσι λέγατε όταν πρωτοεμφανίστηκαν— του σατανά, αλλά από ότι φαίνεται τους χρησιμοποιείτε, όπως και το διαδίκτυο. Άρα ερμηνείες κατά το δοκούν κι αν πιάσουν έπιασαν.
Όσο για τον προσηλυτισμό (μάθημα στα σχολεία), αν ήμουν υπουργός, θα απαγόρευα εντελώς το συγκεκριμένο μάθημα και όποιος ήθελε ας πήγαινε σε ειδικά σχολεία της εκκλησίας σας, να πληρώνει για να μάθει τις αρλούμπες…
Αυτά περί παπάδων και σταματάω, γιατί τα πήρα πάλι και θα πω πολλά και δεν το θέλω μέρες που είναι. Ναι είναι μέρες του ΔΝΤ και ας μη ξεσηκώνω μίση και πάθη, αλλά μάγουλο δεν θα στρέψω, απλά θα ανταποδώσω τον μπάτσο με μπουνιά…

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template