9 Μαΐου 2011

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ MARFIN;



Σαν έλληνες που είμαστε, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε κάτι για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση ενός από τους μεγαλύτερους ψεύτες που πέρασαν ποτέ από το παγκόσμιο σκηνικό. Όχι γιατί δεν ξέρουμε να πολεμάμε, αλλά επειδή πολεμάμε πάντα ο καθένας για τον εαυτούλη του.
Και πάλι έχουν βγει νέα σενάρια που αναφέρονται στην απεργία της 11/5/2011 και ότι και καλά είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να δείξουμε ότι δεν πάει άλλο.
Εγώ και πάλι θα πω ότι λένε σαχλαμάρες. Ο έλληνας πλέον δεν έχει καμιά σχέση με εκείνον τον επαναστατικό ή γενναίο έλληνα που ήξερε να πολεμάει. Τώρα η κοινωνία μας έχει γίνει πολύ αμερικάνικη. Έχουμε κολλήσει σε ένα γεγονός και το αναμασάμε συνεχώς λες και πρέπει να μη προχωρήσουμε άλλο. Λες και η ζωή μας σταμάτησε στους τρεις νεκρούς της Marfin.
Έλεος πια. Συνεχώς προβάλλουμε την δικαιολογία των νεκρών. Ακούστε μαλάκες. Καμιά επανάσταση δεν μπορεί να γίνει αναίμακτα. Άρα, αφήστε επιτέλους τους νεκρούς στην νέκρα τους και κοιτάξτε μη γίνεται και εσείς νεκροί από την πείνα σας.
Άλλωστε αυτοί πήγαν επειδή ήθελαν να ξεχωρίσουν από την μάζα, να είναι οι καλοί των αφεντικών τους. Τι θα πει τους υποχρέωσε το αφεντικό να δουλέψουν ενώ υπήρχε απεργία; Σαχλαμάρες, απλά ήθελαν από την μια να απολαύσουν την εύνοια των αφεντικών και από την άλλη να απολαύσουν και τα προνόμια αυτών που αγωνίζονταν από κάτω, σε περίπτωση που πετύχαιναν κάτι κατά του βρωμερού συστήματος.  
Ε, όχι λοιπόν. Δεν μπορεί να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο τους χορτάτο.  Ας τους ευχηθούμε λοιπόν καλό λιώσιμο, αλλά και σε εμάς καλό αγώνα. Η ζωή συνεχίζεται όσο σκληρό και αν ακούγετε αυτό σε ορισμένους που μένουν με ανοιχτά στόματα μπροστά στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που αναμασάνε συνεχώς την νεκρώσιμο ακολουθία των νεκρών της Marfin
Μήπως κόπανοι περιμένετε να σας λυπηθούν οι τρόικες; Θα σας πατήσουν κάτω και θα σας λιώσουν. Πείτε επιτέλους φτάνει πια. Δεν χρειάζονται πλέον πανό, πλακάτ και άλλες τέτοιες αηδίες. Τώρα χρειάζεται φωτιά και ατσάλι. Άλλωστε αν αντιδράσει η βρωμερή κυβέρνηση, θα μας βοηθήσει το ΝΑΤΟ με βομβαρδισμούς ή κάνω λάθος; Αυτοί βοηθάνε τα κινήματα κατά των κυβερνήσεων. Τώρα θα μου πεις, βοηθάνε αυτούς που έχουν πετρέλαιο και για αυτούς που είναι κοντά στο Ισραήλ για να έχουν πάντα το πάνω χέρι οι εβραίοι στην περιοχή. Ναι είναι κι αυτό. Αλλά που ξέρεις; Μπορεί και εμείς να έχουμε πετρέλαιο, τουλάχιστον να μη τους το παραδώσουμε μέσω του ανίερου Γιωργάκη.
Ω, ρε όνειρα που κάνεις Ραπανάκι. Έτσι είπα να γράψω κάτι, για να γελάσετε λίγο κοιμισμένα, αλλά δεν βαριέσαι, τίποτα δεν θα γίνει. Απλά θα πεινάσουμε και θα συνεχίζουμε να μιλάμε για δεξιά και αριστερά αρχίδια και θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε τα ίδια γουρούνια χωρίς καμιά σκέψη. Αυτά…        

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template