13 Ιουνίου 2011

ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...



Όλα τα φερέφωνα του συστήματος, έχουν επιστρατευτεί, για να καταφέρουν τους λεγόμενους αγανακτισμένους να μην αγανακτήσουν πραγματικά και αρχίσει ένα μακελειό άνευ προηγουμένου.
Μπορεί από την μια να έχουν δίκιο που προσπαθούν να συγκρατήσουν τον «αγανακτισμένο», αλλά από την άλλη κανένας πολιτικός δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά ένα «κίνημα» αν δεν γίνει κάτι εκρηκτικό.
Βέβαια, αρκετοί από αυτούς ξέρουν πολύ καλά, ότι έρχεται η ώρα της μεσαίας τάξης. Όταν πλέον αυτή η τάξη έχει φάει και την τελευταία της δεκάρα (γιατί προς το παρόν λέει το περίφημο «έχει ο θεός και κάτι θα γίνει…», ναι και άλλος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα), τότε μόνο θα ξεσηκωθεί και θα αρχίσει η πραγματική σφαγή της πείνας.
Προς το παρόν η μεσαία τάξη έχει μείνει στο να κτυπάει κατσαρόλες και να κόβει βόλτες γύρω από το περίφημο «κίνημα» των αγανακτισμένων που φυσικά είναι εντελώς καπελωμένο, από Αλαφούζους και λοιπούς έχοντες και κατέχοντες.
Το πλήθος προς το παρόν είναι για αυτούς μια πολύ καλή βαλβίδα ασφαλείας έτσι ώστε να εκτονώνεται η κατάσταση χωρίς να ανοίξει η μύτη των γνωστών λαμόγιων.
Δυστυχώς για όλους μας, είμαστε μάζα που είναι αδύνατον να σκεφτεί. Χαλιναγωγείται εύκολα από τα κτήνη που πάντα έχουν το πάνω χέρι και έτσι χάνετε άλλη μια ευκαιρία για να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Μόνο και μόνο, ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα, υποστηρίζεται από τα ΜΜΕ, θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις. Αλλά δυστυχώς, ποτέ δεν σκεφτήκαμε, γιατί να σκεφτούμε τώρα;
Πέφτουμε για άλλη μια φορά στην τρύπα τους. Για άλλη μια φορά μας καθοδηγούν, δήθεν χωρίς σημαίες κομματικές. Μόνο που πίσω από αυτούς κρύβονται όλα μαζί τα κόμματα, αλλά αυτή την φορά δεν φοράνε τα διακριτικά τους.
Όσο λοιπόν κάποιοι από εμάς αγανακτούμε κόσμια, τόσο αυτή περνάνε σκληρότερα μέτρα, όσο εμείς συνεχίζουμε να μουντζώνουμε και να κουνάμε σημαίες, τόσο αυτοί προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τα ξένα συμφέροντα πουλώντας ότι πιο πολύτιμο υπάρχει στην χώρα μας.
Φυσικά μόλις τα ξεπουλήσουν όλα σε γερμανούς, γάλλους, ολλανδούς και εβραίους, τότε μόνο θα μας πουν: «Τώρα βόδια είστε ελεύθεροι να χρεοκοπήσετε…». Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά για όλους μας. Τότε πλέον δεν θα έχουμε την δύναμη, ούτε μπρίκι να σηκώσουμε και να το κτυπήσουμε.
Ας σκεφτούμε λίγο καλύτερα τα πράγματα. Ας βγει επιτέλους μέσα από το «κίνημα» κάποιος που θα οδηγήσει σε πραγματική επανάσταση και ας σπάσουν μερικά αυγά. Αυτά έχω να πω. Μη μου δίνετε πολύ σημασία, έτσι κι αλλιώς εσείς είστε έξυπνοι, ενώ εγώ είμαι ένα απλό φυτό…       

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template