10 Ιουλίου 2011

Ακούει κανείς;


Νομίζω, ότι έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το παπαδαριό. Βλέπεις ο ηλίθιος που έχουμε βάλει για πρωθυπουργό κατάφερε να μας αποσπάσει απ΄ όλα τα άλλα θέματα και να ασχολούμεθα μόνο με τις ηλίθιες αποφάσεις που παίρνει κάθε τόσο ενάντια στον ηλίθιο λαό που του έδωσε «λευκή» επιταγή.
Τώρα θα μου πεις, δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Αντιθέτως μάλιστα, είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, που απλά κάνει την δουλειά που του ανέθεσαν πάρα πολύ καλά. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.
Άσε που εγώ κόβω το κεφάλι μου, ότι όταν γίνουν εκλογές, θα αρχίσει πάλι το «Λεφτά υπάρχουν» και θα μας κοροϊδέψει για άλλη μια φορά. Τώρα θα μου πεις είναι αδύνατον να την πατήσουμε τόσο εύκολα. Ναι δεν θα την πατήσουμε μόνο για μια πενταετία, μετά πάλι θα ψηφίσουμε το επάρατο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα θα περάσουμε μια τετραετία με το ακόμα χειρότερο κόμμα της ΝΔ.
Ναι φίλοι μου. Αυτή την φορά θα ψηφίσουμε ΝΔ, για να απαλλαγούμε από την χολέρα του ΠΑΣΟΚ και μετά από τέσσερα χρόνια θα ψηφίσουμε και πάλι ΠΑΣΟΚ, για να γλιτώσουμε από την λέπρα της ΝΔ. Τι είπατε; δεν γίνονται αυτά; Ας γελάσω, αυτά δεν γίνονται τόσα χρόνια; άλλωστε μη νομίζεται ότι ψηφίζουν οι νέοι άνθρωποι. Ψηφίζουν οι γέροι που κατευθύνονται – είναι και περισσότεροι – από τα μέσα μαζικής μαλακίας.
Μπορεί όλοι εμείς να γράφουμε και να λέμε όλα αυτά εναντίον των πολιτικών, αλλά τα διαβάζουμε εμείς και εμείς. Όχι όμως οι κατευθυνόμενοι γέροντες που παρακολουθούν Mega ή Κώνστα στο ALTER. Να γιατί ακόμα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που στις (κατευθυνόμενες), δημοσκοπήσεις δίνουν ακόμα ποσοστά στα δύο εμετικά κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Κανονικά, αυτά τα δύο κόμματα, θα έπρεπε να βρούνε μόνο την δική τους ψήφο και μάλιστα να μην μπορέσουν να μπουν ξανά ποτέ στην βουλή. Κι όμως, όχι μόνο θα μπουν, αλλά θα μας κυβερνήσουν πάλι πίνοντας στην υγεία των κορόιδων. Άλλωστε μη ξεχνάμε, ότι έχουν και την στήριξη των παπάδων, αφού οι παπάδες δεν πληρώνουν εφορία και μάλιστα παίρνουν μισθούς από το κράτος.
Έτσι λοιπόν, τα παπαδαριά, ανεβαίνουν στους άμβωνες, απευθύνονται στους γέρους και τις γριές και σχεδόν τους λένε τι πρέπει να ψηφίσουν και τι όχι. Ελάτε παιδιά, στην Ελλάδα του τρίτου κόσμου ζούμε που ακόμα πιστεύει ότι θα την σώσει ο θεός ή ο Δίας. Όποτε όλοι οι υπόλοιποι, ας σταματήσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να σωθεί τούτο το κράτος. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την απόλυτη καταστροφή μας.
Όσο για τα γιαούρτια ή τις ντομάτες που πετάμε, δεν τους πιάνουν. Αυτοί θέλουν επιεικώς κρέμασμα, όχι όμως από τον λαιμό. Κρέμασμα από τις μασχάλες και να σβήσουν αργά και βασανιστικά, από πείνα και δίψα. Σκληρό ε; Σκασίλα μου. Αυτοί μας λυπούνται; γιατί λοιπόν να τους λυπηθούμε εμείς;

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template