23 Μαρτίου 2008

ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΛΙΑΠΗΣ


Καθώς παρακολουθούσα την πρόβα για την παράδοση της Ολυμπιακής (όχι αεροπορίας, γιατί και αυτή θα παραδοθεί) φλόγας, το μάτι μου πείρε και τον υπουργό πολιτισμού κύριο Λίαπη. Πω, πω σαν αγγούρι είναι ο άνθρωπος. Αυτό το παράξενο κούνημα του κεφαλιού του πέρα δώθε λες και κάποιος τον έχει πιασμένο από τα πόδια και προσπαθεί να ισορροπήσει, με έκανε να πεθάνω στα γέλια.
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει μάθει καλά τα λόγια που θα πει. Βέβαια εκείνος μάλλον δεν ανησυχεί μιας και οι Κινέζοι που θα την παραλάβουν δεν θα καταλαβαίνουν τι λέει. Πάντως το συμπέρασμα που θα βγάλουν οι Κινέζοι για τον τύπο που είναι υπουργός πολιτισμού μας, δεν θα είναι και το καλύτερο.
Τώρα θα μου πεις υπάρχει και καλύτερος; Μάλλον όχι, τουλάχιστον αυτός μπορεί να υπερηφανεύεται ότι προκαλεί μάλλον άφθονο γέλιο και έτσι οι «ξένοι» δεν θα προσέξουν τις τυχόν ατέλειες που θα υπάρχουν ένα γύρω. Πάντως όπως και να έχει εμάς τα λαχανικά δεν μας κάνει και πολύ περήφανους το αγγούρι που έχουμε για υπουργό πολιτισμού των προβάτων. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι όλα θα πάνε καλά και θα είναι δροσερά όσο και το αγγουράκι του πολιτισμού, άλλωστε τα πρόβατα έχουν μάθει να τους διοικούν τα λαχανικά.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template