26 Μαρτίου 2008

ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΒΡΑΔΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ


Χθες 25/3/2008 σε κάποιο δελτίο (αυτό που αρχίζει στις επτά παρά τέταρτο το απόγευμα), το χελονονιντζάκι (ο παρουσιαστής), βγήκε με μάτια γουρλωμένα, γεμάτα τρόμο, λες και ερχόταν η μεγαλύτερη καταστροφή και άρχισε να λέει ότι ο καιρός χαλάει. Στο διπλανό παράθυρο ο μετεωρολόγος με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του, άρχισε να λέει ότι ο καιρός θα παρουσιάσει μια πρόσκαιρη αλλαγή με πολύ λίγες βροχές και τις επόμενες μέρες θα φτιάξει.

Το χελονονιντζάκι όμως συνέχισε να γουρλώνει τα μάτια στην προσπάθεια του να κάνει όλους εμάς να τρομάξουμε. Αν είναι δυνατόν, το ψέμα και βλακεία έχει συγκεντρωθεί στα τηλεοπτικά κανάλια και στα σκουπίδια τους. Φαίνετε πως όλοι αυτοί θέλουν να μας έχουν συνεχώς κάτω από το πέπλο μιας ανύπαρκτης τρομοκρατίας. Η «τρομοκρατία» πλέον έχει γίνει το πρωτεύων επάγγελμα τους, οι δημοσιογράφοι έχουν εξελιχθεί σε πρωτεύοντα θηλαστικά που το μυαλό τους είναι γεμάτο από χαρτονομίσματα. Δεν τους νοιάζει τι θα πουν, το μόνο που τους νοιάζει είναι να παίρνουν χρήματα και να εξυπηρετούν και να υπηρετούν τα αφεντικά τους.

Ας τους σταματήσουμε, ας γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλα αυτά τα πλάσματα (δεν μπορώ να τους πω ανθρώπους) και ας δώσουμε στα αφεντικά τους να καταλάβουν ότι η εποχή που η γριούλα με τις βελόνες έχει παρέλθει, δεν υπάρχουν πλέον γριές ή γέροι που κάποιοι τους έβαζαν το ψηφοδέλτιο στις τσέπες και τους έστελναν να ψηφίσουν. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα μας μετατρέψουν (αν και το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα) και εμάς σαν εκείνα τα άβουλα πλάσματα (γριές και γέρους) που κάποτε κατεύθυναν.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template