27 Μαρτίου 2008

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Για άλλη μια φορά το ΠΑΣΟΚ έκανε την «μαμακία» του. Κατέθεσε πρόταση που φυσικά δεν θα έχει κάποιο αντίκρισμα, την κατέθεσε απλά για να την καταθέσει. Το μόνο που προσέφερε είναι να βγει η κυβέρνηση ακόμα ποιο ισχυρή αφού θα ήταν αδύνατον έτσι και αλλιώς να καταφέρει κάτι.

Φαίνετε ότι ο Γιωργάκης συνεχώς παρασύρεται από κάποιους (μάλλον από τις παλιές «καραβάνες»), για να τον έχουν μόνιμα Γιωργάκη και όχι Γιώργο. Κρίμα ρε Γιωργάκη, τίποτα μα τίποτα δεν πείρες από την πονηρία του πατέρα σου. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις θα ήταν να στείλεις «αδιάβαστο» τον άνθρωπο που κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι άλλος από τον μισαλλόδοξο και κομπλεξικό Σημίτη.

Φοβάμαι ότι δεν πέρασε και ίσως να μη περάσει ποτέ ξανά τόσο κομπλεξικός, τόσο μισαλλόδοξος άνθρωπος από εκείνο το πλάσμα. Κι όμως κύριε Γιωργάκη, εσύ ήσουν αυτός που δέχτηκες να αναλάβει αυτό το «πλάσμα» την προεδρία του κόμματος που ο πατέρας σου είχε συγκροτήσει και είχε καταφέρει να νικήσει τον Καραμανλή που τότε ήταν σχεδόν κάτι ακατόρθωτο.

Εσύ κύριε Γιωργάκη συνεχίζεις να έχεις δίπλα σου όλους εκείνους που υπηρέτησαν τόσο πιστά εκείνο το «πλάσμα». Αν δεν διώξεις από κοντά σου όλο αυτόν τον συρφετό μη περιμένεις να γίνεις ποτέ μα ποτέ πρωθυπουργός.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template