19 Απριλίου 2008

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Θα αρχίσουν και πάλι οι τηλεοράσεις να κάνουν αφιερώματα για την αποφράδα εκείνη μέρα του 1967. Το κακό είναι ότι κανείς από όλους αυτούς που θα μιλήσουν δεν πιστεύουν τίποτα απ’ όλα όσα θα που και πάλι. Μόνο όσοι έζησαν στο πετσί τους τα ρόπαλα του Παπαδόπουλου και της Αμερικανοκίνητης χούντας του μπορούν να μιλάνε.
Θα μας πουν και πάλι τι τράβηξαν οι ελεύθεροι άνθρωποι, μόνο που τότε κύριοι δημοσιογράφοι ο κόσμος ήξερε τον εχθρό του και τολμούσε να τον πολεμήσει, ενώ τώρα κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του. Δεν ξέρουν ας πούμε ότι όλοι εσείς που μιλάτε είστε ο χειρότερος εχθρός του λαού. Δεν ξέρουν ότι οι παχυλοί μισθοί σας αφαιρούν εισόδημα από τα πρόβατα = λαό.
Δεν ξέρουν ότι όλοι εσείς ζείτε εις βάρος των προβάτων και ότι αναδεικνύεστε το ισχυρότερο όπλο προπαγάνδας για την εκάστοτε κυβέρνηση. Το μόνο που βλέπουν είναι καλά πασαλειμμένη πούδρα στα πλαδαρά πρόσωπα σας. Ανοίγετε μια πόρτα μέσα στο σπίτι των προβάτων και μπαίνετε μέσα για να κάνετε την πλύση εγκεφάλου στα αρνάκια.
Δεν ξέρουν ότι σήμερα κυβερνάει τον κόσμο η χούντα των δημοσιογράφων. Αυτό είναι που τους κάνει να μη ξέρουν πώς να πολεμήσουν την χούντα σας. Ο Παπαδόπουλος, ο Πατακός και τα άλλα σκουπίδια φαντάζουν σαν νήπια μπροστά στην δική σας εξειδικευμένη χούντα κύριοι δημοσιογράφοι.
Το χειρότερο είναι όμως, ότι οι περισσότερες χούντες έχουν ημερομηνία λήξης, ενώ αντιθέτως η δικιά σας χούντα δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Εκτός και εάν ξυπνήσουν τα πρόβατα —πράγμα απίθανο— και σας στείλουν από εκεί που ήρθατε, δηλαδή από το πουθενά. Δυστυχώς από τότε που έκανε την εμφάνιση της η ιδιωτική τηλεόραση, ζούμε την απόλυτη και στυγνή χούντα των δημοσιογράφων. Τα τελευταία χρόνια η 21η Απριλίου ανανεώνετε συνεχώς, επαληθεύοντας το σήμα της, μόνο που σε αυτό το σήμα αντί για τον στρατιώτη που χρησιμοποιούσε η χούντα, άνετα σήμερα θα μπορούσε να τοποθετηθεί το σήμα της ομοσπονδίας των δημοσιογράφων.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template