19 Απριλίου 2008

ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ


Το χαμόγελο του χαμαιλέοντα.

Τώρα γιατί αυτός ο τύπος εμένα δεν με πείθει για ότι και αν κάνει; Αυτό το ύφος του είναι που με κάνει να νοιώθω ότι με κοροϊδεύει ασύστολα. Παίρνει μια είδηση και χωρίς να εξετάσει αν αυτά που θα πει είναι σωστά αρχίζει και τα λέει. Πέρσι παραδείγματος χάρη τα Χριστούγεννα είχε συνδεθεί με κάποιο σπίτι στην Κηφισιά που το παρουσίαζε σαν ζαχαροπλαστείο και άρχισε να μιλάει μαζί με εκείνη την κυρία που τυγχάνει να ξέρω για της τιμές. Η κυρία έλεγε ότι οι ζαχαροπλάστες πουλάνε ακριβά, και ότι εκείνη πουλάει κατά 70% φθηνότερα από εκείνους. Μόνο που ο κύριος Γιωργάκης Αυτιάς δεν είχε φροντίσει να μάθει ότι η κυρία που πουλούσε (υποτίθεται) σε χαμηλότερες τιμές, έκανε τα πάντα στο σπίτι της, χωρίς να είναι δηλωμένη ούτε στην εφορία, ούτε στο ΤΕΒΕ (σαν ελεύθερος επαγγελματίας) και φυσικά το χειρότερο απ’ όλα, δεν είχε υγειονομική άδεια.
Άρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η τηλεθέαση. Το περιστατικό αυτό που ανέφερα είναι ότι το ήξερα μιας και ήξερα την κυρία αυτή, φανταστείτε και πόσες άλλες μπαρούφες λέει και κάνει αυτός ο τύπος. Ο σωστός δημοσιογράφος κύριε Αυτιά μου πρέπει να σιγουρεύει πρώτα την πηγή του και μετά κάνει ότι είναι να κάνει και όχι απλά να γεμίζει την ώρα του.
Το κακό κύριε Αυτιά μου είναι ότι δεν είστε ο μόνος που κάνει τέτοιες βλακείες. Οι περισσότεροι από όλους εσάς έτσι δουλεύετε και για αυτό μετά από κάθε υπόθεση που δήθεν ξεσκεπάζετε δεν μαθαίνουμε την κατάληξη της. Όλες αυτές οι εκπομπές με γριούλες, γερούλιδες, συνταξιούλες και άλλες τινές μαλακίες είναι μόνο για τους αφελείς, υπηκόους του Ελλαδαπιτσάν.

Καληνύχτα σας και με τον κανένα σεβασμό που σας έχω κύριε Αυτιά μου.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template