18 Απριλίου 2008

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ…


Εκεί που καθόμουν ήσυχο–ήσυχο, χωμένο μέσα στο υγρό μου χώμα, ακούω ότι κάποιοι άρχισαν να πέφτουν από τα σύννεφα. Έλα «μ…ί» (μαρούλι θέλω να πω) στον τόπο σου λέω. Τι διάβολο υπάρχουν κάποιοι που ζούνε πάνω στα σύννεφα; Μετά όμως το σκέφτηκα καλά και κατάλαβα ότι αφού φυτρώνω σε ελληνικό έδαφος σημαίνει ότι οι περισσότεροι κάτοικοι τούτης της χώρας πράγματι ζουν στα σύννεφα.
Έτσι λοιπόν άρχισα να στήνω το κοτσάνι μου για να ακούσω πώς άρχισαν να πέφτουν από τα σύννεφα γιατί άνετα θα μπορούσε να με πλακώσει κάποιος πέφτοντας. Άκουσα λοιπόν ότι η αιτία που όλοι έπεφταν από εκεί που κατοικούσαν, επειδή λέει έμαθαν ότι κάποιοι «αθλητές» ντομπάρονταν.
Ω, θεά Γη, είπα μέσα μου. Καλά όλοι αυτοί τώρα το κατάλαβαν; Τόσο καιρό δηλαδή είχαν την εντύπωση ότι ξαφνικά οι έλληνες αθλητές έγιναν δυνατοί; Οι δημοσιογράφοι έκαναν ότι και καλά δεν ήξεραν τίποτα, αφού τόσα χρόνια όλοι αυτοί ήταν μια παρέα. Κατά περίεργο τρόπο οι δημοσιογράφοι είναι πάντα οι πρώτοι που πέφτουν από τα σύννεφα. Σιγά καλέ, θα πέσετε επάνω μου. Αλλά μη νομίζετε πήρα και εγώ τα μέτρα μου, γύρισα προς τα πάνω έτσι για να τους μπω στον κ..ο, ε, στο μάτι ήθελα να πω.
Λοιπόν κάθε φορά που γίνετε κάτι αυτά τα αποπαίδια των κυβερνήσεων και των καναλαρχών αρχίζουν και πέφτουν από τα σύννεφα και γεμίζουν την Γη με τα βρώμικα κουφάρια τους. Το περίεργο όμως είναι ότι ποτέ δεν παθαίνουν τίποτα πέφτοντας.
Αλλά τι κάθομαι και σκάω; Σήμερα είναι Παρασκευή και κανένας δεν πρόκειται να διαβάσει τούτες τις γραμμές. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι κάτοικοι των σύννεφων ήδη άρχισαν να σκέφτονται που θα πάνε. Όσο για τους πολιτικούς μας; Ε, αυτοί πια μιλάνε για τρίτους κόσμους και μπανανίες, εξαιρώντας πάντα την χώρα που κυβερνάνε. Λέτε το ντού χλαπάτσα να συνεχίσει να μιλάει στην βουλή; Πω, πω πάλι από τα σύννεφα θα μας ρίξουν με τις βλακείες που λένε. Άντε και καλό Σαββατοκύριακο κάτοικοι των σύννεφων.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template