12 Απριλίου 2008

Ο ΛΙΑΠΗΣ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ


«Αυστηρότερους ελέγχους για την εξάλειψη των φαινομένων ντόπινγκ προβλέπει η νέα νομοθεσία που προωθεί η κυβέρνηση
Αυτήν την είδηση είδα, άκουσα και διάβασα. Μου φάνηκε ότι είχε σταματήσει ο χρόνος. Ξέρετε γιατί; Διότι ρε παιδιά αυτή την ίδια είδηση την είχα και πάλι ακούσει, διαβάσει και δει πάλι πριν τέσσερα χρόνια. Λέτε δηλαδή να αλλάξει κάτι; Μακάρι αλλά δεν περιμένω κάτι τέτοιο. Αν ήταν να αλλάξει κάτι θα είχε αλλάξει μέσα σε αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει. Γιατί μη μου πείτε ότι οι πολιτικοί μας —κάθε απόχρωσης— δεν ήξεραν τίποτα από όλα όσα συνέβαιναν μέσα στα δήθεν άδολα γυμναστήρια παραγωγής πρωταθλητών.
Ήξεραν, ξέρουν και θα ξέρουν τα πάντα, απλά ψεύδονται ασύστολα, γιατί δουλειά των πολιτικών είναι να σκεπάζουν σαν της γάτες τις ακαθαρσίες τους και αν δεν βρουν χώμα για να τις θάψουν τις πετάνε πάνω σε κάποιο θύμα τους. Στην προκειμένη περίπτωση είναι οι αθλητές και φυσικά ο «εθνικός» μας προπονητής.
Τώρα γιατί δεν μιλάει ο Ιακώβου; Ε, αυτό είναι ηλίου φαεινότερο. Γιατί εάν μιλήσει, τότε θα καταλήξει στο πουθενά. Οι πολιτικοί θα φροντίσουν να μη τον θυμάται ούτε η μάνα που τον γέννησε. Ενώ αν φορτωθεί τις δικές τους ακαθαρσίες, τότε θα γίνει ένας από αυτούς και σε λίγο καιρό θα τον βλέπουμε να αγορεύει από το έδρανο της βουλής μας. Άρα όσα λέει ο κύριος Λιάπης είναι απλά για να περνάει η ώρα του μέχρι να ξεχαστεί τελείως η όλη υπόθεση.
Η είδηση θα αποτελεί σε λίγο παρελθόν, μόλις πάψει να πουλάει στα δελτία «ειδήσεων» θα την έχουμε ξεχάσει. Πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση Ζαχόπουλου, Θέμου Αναστασιάδη, τι έγινε; Κοντεύουμε να τα ξεχάσουμε όλα εκείνα τα βαρύγδουπα που ακούγαμε από τον «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ» και από τα δελτία ειδήσεων. Τίποτα πια, καμιά αναφορά πάνω στο θέμα. Και αν αναφέρονται το κάνουν λίγο πριν το τέλος των αερολογιών του δελτίου τους. Βλέπεις όσο πιο πολλές αρλούμπες ακούμε τόσο πιο εύκολο είναι για αυτούς να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Σε λίγο θα εμφανιστεί κάποιο άλλο σκάνδαλο που θα σκεπάσει το σημερινό. Δόξα το θεό στην Ελλάδα έχουμε πληθώρα τέτοιων περιπτώσεων. Αφήστε λοιπόν την μπουρδολογία στην άκρη κύριοι πολιτικοί, δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα, γιατί δεν σας συμφέρει με τους μισθούς των 700€ που δίνεται στους νέους, γιατί όσο θα κρατάνε τις πλαστικές ελληνικές σημαίες στα χέρια τους ίσως ξεχνάνε την πείνα τους, για αυτό αφήστε τους άλλους να τομπάροντε όσο πιο πολύ μπορούν. Διαφορετικά όλη η μανία της πείνας θα στραφεί επάνω σας.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template