14 Απριλίου 2008

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ Η ΦΑΙΔΡΑ


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην Βάνα Μπάρμπα που με αυτήν την φωτογράφηση με την κόρη της, θέλησε να βοηθήσει τους παιδεραστές να έχουν δουλειά στο σπίτι, χωρίς να κινδυνεύουν να συλληφθούν από τους μπάτσους. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω ή να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί να φωτογραφήσω και να εκθέσω το παιδί μου στα μάτια όλων αυτών των πεινασμένων τύπων.
Αλήθεια κυρία Βάνα με όλο τον σεβασμό, κάποτε είχες πει σε κάποια συνέντευξη σου στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» ότι δεν σου αρέσει να βγεις τελείως γυμνή. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να αρέσει στο παιδάκι σου αυτό;
Όσο για το περιοδικό που φυσικά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση για αυτό κάλυψα και τον τίτλο, ε, αυτό το περιοδικό έτσι και αλλιώς πουλάει χάρτινη σάρκα. Τώρα ποιοι είναι αυτοί που στην σημερινή εποχή όλα είναι χύμα, πάνε και αγοράζουν τέτοια έντυπα δεν μπορώ να καταλάβω.
Κυρία Μπάρμπα, επειδή εγώ ντρέπομαι για δικό σας λογαριασμό, για αυτό καλύπτω το πρόσωπο του παιδιού σας. Μπορεί κάποιος από το ηλεκτρονικό έγκλημα ή από τις αρχές που λένε ότι κυνηγάνε τους παιδεραστές, γιατί δεν επεμβαίνει και να σταματήσει την κυκλοφορία αυτού του περιοδικού που αφήνει έτσι έκθετο το παιδάκι αυτό στα μάτια κάθε ανώμαλου; Τώρα θα μου πεις υπάρχει η συγκατάθεση της μάνας. Ε, και; Συγκατάθεση των γονιών υπάρχει και όταν πάνε τα μικρά τους στους γέρους παιδεραστές, αυτούς τους γονείς γιατί τους συλλαμβάνετε; Α, ναι ξέχασα αυτοί δεν έχουν όνομα και επώνυμο Βάνα Μπάρμπα. Ναι δίκιο έχετε, πώς να συλλάβετε μια διάσημη μάνα που έχει και χρήμα. Είναι όμως εύκολο για όλους εσάς τους υποκριτές να συλλάβετε μια φτωχιά και άσημη μάνα και όλοι εμείς να καταριόμαστε από τον καναπέ μας γιατί εξέδωσε το παιδάκι της. Α και μη ξεχνάτε ότι και η Βάνα και η κόρη της είναι μόνες στο σπίτι και σας περιμένουν…!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

2 ΠΟΤΙΣANE:

ΠΡΕΖΑ TV on 14 Απριλίου 2008 στις 1:05 μ.μ. είπε...

Ευχαριστω για την αναδημοσιευση του θεματος....Οτι και να σχολιασουμε...ειναι πραγματικα λιγο....

Ανώνυμος είπε...

αν και με πολλα χρονια καθυστερηση απαντω.δεν νομιζω οτι η φωτογραφηση αυτη ηταν προστυχη.το να μην φοραει ενα κοριτσακι 5 χρονων απο πανω μπλουζακι(αν και τιποτα δεν φαινεται στην φωτο)δεν ειναι κατι προστυχο γιατι το στηθος του δεν εχει δημιουργηθει ακομα.στην θαλασσα δεν εχετε παει ποτε να δειτε πως κυκλοφορουν τα παιδακια?σε λιγο θα μας πειτε οτι οι γονεις αυτοι που τα αφηνουν να κυκλοφορουν ετσι τα εκδιδουν...

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template