18 Απριλίου 2008

ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ


Υπόθεση χρηματιστήριο, υπόθεση Vodafon, υπόθεση, SIEMENS, υπόθεση Ζαχόπουλου, υπόθεση, υπόθεση, υπόθεση…! Είμαστε όλο υποθέσεις στην Ελλάδα, καμιά όμως από αυτές δεν έχει φτάσει στο τέλος της. Μπαίνουν στα ντουλάπια, αφού πρώτα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, χυθεί άπλετο φως και τέλος πέσει βαρύς ο πέλεκυς επάνω στις υποθέσεις.
Έχει πλέον καταντήσει κατεστημένο στην Ελλάδα να μη βρίσκετε κανένας ένοχος, λες και ποτέ δεν συνέβη τίποτα. Αφού καμιά φορά μοιάζει σαν όλες αυτές οι υποθέσεις συνέβησαν κατά την διάρκεια του ύπνου μας, κάτι σαν εφιάλτες. Ας μου πει κάποιος μια υπόθεση που άνοιξε παραδείγματος χάρη ο «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» και να μάθαμε ποτέ τι κατάληξη είχε. Βέβαια αυτός κάνει ότι κάνει μόνο και μόνο για να βγάζει κανένα «παντεσπάνι», αλλά όλες οι άλλες υποθέσεις τι γίνονται;
Μας έχουν παραμυθιάσει οι πολιτικοί (όλοι μηδενός εξαιρουμένου) μια μαχαίρια που φτάνουν στα κόκαλα (σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ), μια με άπλετα φώτα (νέο σλόγκαν αυτό και ανήκει στην Νέα Δημοκρατία), και τώρα πριν μερικές μέρες ο «ξάδερφος» Λιάπης κρατάει πέλεκυ που τον ρίχνει πάνω στα κεφάλια των ντοπαρισμένων αθλητών.
Η σαχλαμάρα έχει φτάσει στο κατακόρυφο πλέον. Ρε αδέλφια, γιατί θα πρέπει να ανοίγετε θέματα που δεν πρόκειται ποτέ να τα κλείσετε; Εδώ κάποιος εισαγγελέας τόλμησε να μιλήσει και τον διώχνουν, σ’ αυτά βλέπω είναι γρήγορα πιστόλια, αν όμως πρόκειται να καταδικάσουν κάποιον από το βρωμερό σινάφι τους τότε ροκανίζουν τον χρόνο τους. Το κάνουν επί σκοπού βέβαια. Σου λέει όσο παίζει στα δελτία καλά, μετά θα το ξεχάσουν και πάλι όλοι αυτοί θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα σε καλύτερες θέσεις. Βέβαια μη νομίζετε. Και τα κανάλια έχουν τους λόγους τους όταν τραβάνε για λίγο τις υποθέσεις. Περιμένουν περισσότερες κρατικές διαφημίσεις (έμμεσος εκβιασμός), μόλις όμως τις πάρουν, αρχίζουν να θολώνουν τα νερά. Και εμείς; Α, εμείς! Εμείς παρακολουθούμε με ένα κομμάτι πίστας στο χέρι και πνίγουμε στην λίγδα του κομματιού τον πόνο μας. Καλή νύχτα Ελληνοπιτσάν.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template