18 Απριλίου 2008

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


Έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα το καθεστώς που έχει επιβληθεί παγκοσμίως. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι κάτι πλανάτε στην ατμόσφαιρα (κάτι αδιόρατο) που με κάνει να νοιώθω ότι κάποιος μου σφίγγει τον λαιμό μέχρι να μελανιάσω και μετά με αφήνει.
Αυτήν την αίσθηση την έχω μετά από το χτύπημα των αμερικάνων στους δίδυμους πύργους τους. «Μα τι γράφεις καλέ; Χτύπημα των Αμερικάνων, αφού η Αλ Κάιντα χτύπησε τους δίδυμους…». Χμ… ναι ξέρω τι γράφω φίλοι μου, δεν έκανα λάθος ή όπως λένε αυτοί που δεν ξέρουν «χτύπησε ο δαίμονας του τυπογραφείου».
Για να πιστέψω ένα τέτοιο γεγονός θα πρέπει πρώτα να εξετάσω σε ποιον θα συνέφερε ένα τόσο «χοντρό» χτύπημα και φυσικά από όποια πλευρά και να το δει κανείς διαπιστώνει ότι οι μόνοι που είχαν συμφέρον ήταν τα μέλη της παγκόσμιας συμμορίας. Εμ, θα τους ήταν πολύ δύσκολο να επιβάλουν στον κόσμο ότι έχουν επιβάλει μέχρι σήμερα. Πώς θα μπορούσαν να πείσουν όλα αυτά τα αφελή πρόβατα ότι θα αρπάξουν τα πετρέλαια από τους Ιρακινούς για το καλό τους. Πώς θα μπορούσαν να βάλουν παντού κάμερες που θα παρακολουθούν όλους εμάς εκτός από τους ανύπαρκτους τρομοκράτες. Γιατί μη μου πείτε τώρα ότι αν ήσασταν τρομοκράτης θα πηγαίνατε μπροστά στην κάμερα και αφού δείχνατε το πρόσωπο σας και την βόμβα σας, μετά θα κάνατε την ενέργεια σας; Άρα ο μόνος λόγος που δικαιολογεί την ύπαρξη του μεγάλου αδελφού είναι ότι φοβούνται (και πιάνουν πόρτα για τον χειμώνα) τον ξεσηκωμό των πεινασμένων που θα δημιουργήσουν (έχει ήδη αρχίσει).
Εκείνο όμως που με πνίγει δεν είναι οι παγκόσμιοι συμμορίτες, αλλά ο βαθύς ύπνος που έχουν ρίξει όλους εμάς. Κοιμόμαστε αδέρφια, κοιμόμαστε όχι τον ύπνο του δικαίου, αλλά τον ύπνο του ηλιθίου. Κάθε φορά που θέλουν να περάσουν ένα καινούργιο κατασταλτικό μέτρο που θα είναι εις βάρος της ελευθερίας του ατόμου, το δικαιολογούν ότι είναι δήθεν για το καλό μας και εμείς με την τσίμπλα στο μάτι από τον βαθύ ύπνο μας, το δεχόμαστε κάνοντας ένα βαριεστημένο «μμμμμ» καλά.
Αλήθεια ποιος από μας αναρωτήθηκε τον λόγο ύπαρξης του εγκληματικού οργανισμού που λέγετε ΝΑΤΟ; Κάποτε δικαιολογούσαν την ύπαρξη του οργανισμού αυτού (τι σύμπτωση κάθε εποχή έχει τον κακό της), για τον κίνδυνο που διέτρεχε η ανθρωπότητα από την κόκκινη αρκούδα. Τώρα έχει πάψει να κινδυνεύει η ανθρωπότητα από την κόκκινη αρκούδα και όμως το ΝΑΤΟ συνεχίζει να υπάρχει γιατί από ότι φαίνετε κινδυνεύουμε από την τόσο τρομερή οργάνωση την Αλ Κάιντα που ενώ υποτίθεται ότι έχει τέτοια δύναμη πυρός δεν την χρησιμοποιεί. Τίποτα αδέρφια, το ΝΑΤΟ υπάρχει για τον φόβο εξέγερσης των σε λίγο πεινασμένων λαών. Η Αλ Κάιντα είναι μια οργάνωση που ανήκει στο αμερικάνικο πεντάγωνο και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Bill Landen κρύβετε στα υπόγεια της CIA. Μπορεί κάποτε να ξυπνήσουμε, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template