19 Απριλίου 2008

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ


Φυσικά δεν πέφτω από τα σύννεφα. Και να ήθελα δεν γίνετε, αφού έτσι και αλλιώς είμαι γήινο προϊόν. Ήθελα να ήξερα όμως γιατί πάμε και ψηφίζουμε όλους αυτούς τους τενεκέδες δήθεν για να φροντίζουν τα συμφέροντα μας; Αυτοί όλοι το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργούν υπέρ των πλουσίων. Κοίτα τώρα να δεις (θα φάω το κοτσάνι μου από τα νεύρα), δίνουν (πόσο άνετα αλήθεια) τα πάντα στους εφοπλιστές.
Οι καημένοι οι εφοπλιστές! Τόσα χρόνια εκεί στο εξωτερικό λιμοκτονούσαν από την πείνα. Ήθελαν κίνητρα για να προσφέρουν στην πατρίδα τους. Ευτυχώς που βρέθηκε η κυβέρνηση του δόγματος «ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ» και επιτέλους θα μπορέσουν και οι άμοιροι, ρακοσυλλέκτες εφοπλιστές να κάνουν κάτι για την πατρίδα τους.
Τόσα χρόνια δεν τους δίνονταν η δυνατότητα να ζήσουν κοντά μας. Ευτυχώς τώρα πια όλα άλλαξαν (σεμνά και ταπεινά) και έτσι θα μπορέσουν και αυτοί (οι εφοπλιστές) να φάνε το γλυκό ψωμί της πατρίδας μας. Βέβαια όλα αυτά γίνονται για το καλό μας. Θα προσλάβουν στα καράβια τους Ινδούς, Πακιστανούς, Αλβανούς και άλλες φυλές, όχι όμως έλληνες ναυτικούς. Δεν θα προσλάβουν έλληνες όχι γιατί θα πρέπει να τους πληρώνουν με πιο υψηλούς μισθούς, όχι, όχι για αυτό, αν ήταν για αυτό αμέσως θα προσλάμβαναν έλληνες, απλά δεν θέλουν οι έλληνες να εκτίθενται στους φοβερούς κινδύνους της θάλασσας, όχι γιατί πολλοί από εσάς πάτε αμέσως να τους παρεξηγήσετε τους πατριώτες εφοπλιστές που τόσα χρόνια ζουν στα Λονδίνα και στα Παρίσια.
Επίσης μιας και θα πληρώνουν λιγότερα στην εφορία της Ελλάδας, οι κυβερνώντες αποφάσισαν να βάλουν βαθιά το χέρι στις τσέπες…όχι καλέ τις δικές τους, αμέσως φοβηθήκατε μη φτωχύνουν οι πολιτικοί μας, θα βάλουν βαθιά το χέρι στις τσέπες των φορολογουμένων προβάτων, δηλαδή στις τσέπες μας. Ναι αλλά πόσο περήφανοι θα αισθανόμαστε που τα καράβια των εφοπλιστών μας θα φορούν την ελληνική σημαία (με σεμνότητα και ταπεινότητα) και θα δουλεύουν για αυτήν και για μας όλες οι φυλές του πλανήτη εκτός από τους έλληνες που οι εφοπλιστές θέλουν να προστατέψουν από την αρμύρα της θάλασσας. Από σήμερα κιόλας, θέλω όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο, να αρχίσετε να καταθέτετε χρήματα (όσα σας περισσεύουν) σε ειδικό λογαριασμό που προτίθεται να ανοίξει η κυβέρνηση (πάντα σεμνά και ταπεινά), για τους δεινοπαθούντες εφοπλιστές μας. Τουλάχιστον μπορεί αυτοί του ΠΑΣΟΚ να μας πηδούσαν χωρίς σάλιο και μας πονούσαν, ενώ τώρα τούτοι εδώ μας πηδάνε με σεμνότητα και ταπεινότητα και έτσι αισθανόμαστε κύριοι του κώλου μας. Γιατί αλλιώς είναι να σε πηδάει ο άλλος και να σε σέβεται και αλλιώς είναι να σου ρίχνει μπάτσες στα κωλομέρια...!

2 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γέλασα με την καρδιά μου μεγάλε.

Ανώνυμος είπε...

Στα απόπατα τα δίνουν, για τους μισθούς όμως είναι σπάγκοι οι γύφτοι.

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template