25 Απριλίου 2008

ΤΕΧΝΙΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;


Επειδή εδώ και μερικές μέρες βλέπω συνεχώς και ακούω (όχι σαν τον Σουφλιά), ότι και καλά υπάρχει κρίση τροφίμων και ότι ακόμα και στις ΗΠΑ αρχίζει η διανομή του ρυζιού με δελτίο, και επειδή έχω μάθει να κοιτάζω πίσω από τις ειδήσεις, κάθισα και σκέφτηκα ότι πίσω από κάθε μεγάλο γεγονός (βλέπε δίδυμοι πύργοι) κρύβετε πάντα κάποιο συμφέρον, αποφάσισα να βάλω το «κοτσάνι» μου να δουλέψει λίγο.
Σκέφτηκα λοιπόν το εξής. Χρόνια τώρα οι Αμερικανό—Εβραίοι προσπαθούν να περάσουν σον κόσμο τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Χωρίς όμως να ξέρουν ούτε και οι ίδιοι αν αυτά τα κατασκευάσματα τους επιφέρουν δεινά στο μέλλον (άλλωστε το μόνο που τους νοιάζει είναι τι θα κερδίσουν στο σήμερα), επειδή όμως ο περισσότερος κόσμος αρνείται να δεχτή και να φάει τα περίεργα παρασκευάσματα τους, νομίζω ότι θέλουν απλά να τα επιβάλλουν με το έτσι θέλω.
Τι κάνουνε λοιπόν; Δημιουργούν μια τεχνητή, παγκόσμια, κρίση τροφίμων και μετά από λίγο καιρό θα μας πουν ότι δυστυχώς για να ζήσετε θα πρέπει να φάτε αυτά που θέλουμε εμείς. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά κάτι τέτοιο μου μυρίζει. Ξέρετε γιατί; Γιατί εμείς οι άνθρωποι θέλουμε πρώτα να δούμε τα χειρότερα ώστε να πούμε το γνωστό «το μη χείρον βέλτιστο».Άλλωστε έτσι δεν μας παραμύθιασαν με την δήθεν τρομοκρατική ενέργεια στους δίδυμους πύργους τους, ώστε να έχουν άλλοθι όταν θα άρπαζαν τα πετρέλαια του Ιράκ; Αδέρφια; Πρέπει να μάθουμε μάλλον να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με απόλυτη καχυποψία και αν πέσουμε έξω στην καχυποψία μας θα πούμε τόσο το καλύτερο.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template