24 Απριλίου 2008

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ PLAY OF


Αν ήταν δυνατόν θα άρχιζαν να παίζουν ακόμα μια φορά ολόκληρο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για να τα παίρνουν από τα κοροΐδα που πάνε εκεί για να τους παρακολουθήσουν. Τι στο διάολο σημαίνει play of; Τι άλλο από το να τα πάρω ξανά και ξανά από τους ηλίθιους.
Όλοι εσείς οι φίλαθλοι που συχνάζετε στα γήπεδα θα πρέπει να απαιτήσετε να καταργηθεί αυτό το «φρούτο» και από το ποδόσφαιρο αλλά και από εκείνο το μπάσκετ. Άκου play of και μαλακίες. Τότε ρε μαλάκες τι νόημα έχει που οι ομάδες αγωνίζονται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και μετά θα πρέπει να παίξουν και πάλι (βρείτε έναν καλό λόγο, γιατί αυτό μου μοιάζει σαν της εξετάσεις των μαθητών).
Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Μια ομάδα έρχεται ας πούμε δεύτερη ή τρίτη. Πες λοιπόν ότι αυτή η ομάδα κάτι συμβαίνει και είναι άτυχη στα play of (στην μαλακία αυτή τέλος πάντων) και δεν τα καταφέρνει, τότε τι νόημα είχε που στο κανονικό πρωτάθλημα βγήκε δεύτερη;
Τώρα θα μου πεις υπάρχουν και τα τυχερά παιχνίδια που πρέπει να τροφοδοτούνται (είναι βλέπεις ανώνυμες εταιρίες) από τα λεφτά των κουρελήδων που ενώ έχουν μείνει χωρίς Euro στην τσέπη, εκεί συνεχίζουν ζώντας με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τα πάρουν.
Βρε μαλάκα παίχτη, αν ήσουν τυχερός στην ζωή σου, τότε θα γεννιόσουν από πλούσια αρχίδια και δεν θα χρειαζόταν να ελπίζεις στο κάποτε. Νομίζεις είναι τυχαίο που τις περισσότερες φορές δεν μαθαίνει κανείς ποιος τα κονόμησε από τα τυχερά παιχνίδια; Μη φοβάσαι μαλάκα μου, αν τα λεφτά πήγαιναν σε κάποιον φτωχό θα το μάθαινε όλη η οικουμένη, γιατί το χρήμα μάγκες δεν κρύβετε. Τα λεφτά τα μοιράζονται μεταξύ τους. Βέβαια οι περισσότεροι από σας σίγουρα έχετε (σύνηθες φαινόμενο) ξεχάσει ότι κάποτε (μπορεί και τώρα) έβαζαν καρφίτσες στα μπαλάκια της κλήρωσης, έτσι ώστε να βγαίνουν τα νούμερα που θέλανε αυτοί. Πάψτε ρε να κάνετε τους πλούσιους ακόμα πλουσιότερους. Μη πηγαίνετε καθόλου στα γήπεδα και πάνω απ’ όλα; Μη παίζετε τα ωραία σας λεφτάκια στα τυχερά παιχνίδια που είναι κομμένα και ραμμένα έτσι που να κερδίζουν μόνο αυτοί. Αλλά μας έχουν καταλάβει πόσο κορόιδα είμαστε και έτσι δεν ανησυχούν. Όποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι για να κερδίσουν περισσότερα την εφαρμόζουν και κανένας δεν βλέπω να διαμαρτύρεται. Έτσι όλοι αυτοί εφαρμόζουν την δημοκρατία του σε ακούω μεν τι λες, αλλά σε γράφω στα αρχίδια μου μαλάκα.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template