5 Μαΐου 2008

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…!


Καλά, το ότι όλοι οι «μπάτσοι» του κόσμου είναι ηλίθιοι το ξέραμε, εκείνο όμως που δεν ξέραμε είναι ότι θα πρέπει κάποιος να είναι εκπαιδευμένος για να μην αφήνει το όπλο του μπροστά στα χέρια κάποιου που συλλαμβάνει, ε, αυτό ούτε που μας περνούσε από το μυαλό. Γίνανε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο. Ξέρετε τι θα κάνουν τώρα; Να σας πω εγώ.
Για να δήξουν ότι είναι μάγκες θα αρχίσουν να βαράνε ακόμα πιο πολύ τους απεργούς και τους γέρους συνταξιούχους που θα τύχει να βρεθούν στον δρόμο τους. Ναι μη αμφιβάλετε καθόλου για αυτό. Άσε που αυτοί που έκαναν την γκάφα θα προαχθούν σε πολύ πιο ανώτερες θέσεις από ότι κατείχαν μέχρι σήμερα.
Ναι, ναι θα φροντίσει για αυτό ο κατάλληλος υπουργός. Άλλωστε τους κυβερνώντες τους ενδιαφέρει να έχουν κάτι τέτοιους ηλίθιους για να τους προστατεύουν στις βρώμικες δουλειές τους. Ξέρεις πόσο εξυπνάδα χρειάζεται για να βαράς απλούς πολίτες όταν εσύ ο ίδιος παίρνεις μόλις κανένα χιλιάρικο euro κάθε μήνα;
Πάλι καλά δηλαδή που δεν πέρασαν χειροπέδες και στον άδικα σκοτωμένο οδηγό του λεωφορείου. Βέβαια θα μου πεις ότι μπορεί και να το έκαναν και μετά να μην έβρισκαν τα κλειδιά από τις χειροπέδες και για αυτό άργησαν να ενημερώσουν τους συγγενείς τους.
Εκείνος όμως που πραγματικά αξίζει την προαγωγή είναι αυτός ο φοβερός άντρας με την κοτσίδα που άρχισε να κτυπάει τον ανθρωπάκο που παρά λίγο να είχε χάσει και αυτός την ζωή του. Αυτό ο τύπος ρε παιδιά όλο του το μυαλό αποτελείτε από τις τρίχες τις κοτσίδας του. Φοβερό μυαλό και πολύ μεγάλος αστυνομικός. Αυτός ξεχωρίζει εγκληματία από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αρκεί μόνο να μη τυχόν και φυσάει πολύ και του σκεπάσει τα μάτια η κοτσίδα του.Να χαίρεστε τα τσιράκια σας κύριοι κυβερνώντες. Αλήθεια σαν έλληνας φορολογούμενος, πληρώνω φόρους για αυτούς όλους τους ανεγκέφαλους με τις κοτσίδες; Είναι να τους κλαίνε οι ρέγκες κύριοι. Από αρχηγό μέχρι τον απλό μπατσάκο. Άντε κύριε υπουργέ, δώστε τους προβιβασμό και σταματήστε να μιλάτε για ένορκη διοικητική εξέταση και άλλες τέτοιες βλακείες, οι άνθρωποι απέδειξαν περίτρανα πόσο άξιοι είναι.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template