7 Μαΐου 2008

ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΝΟΝΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ


Διάβασα ότι ο Σαρκοζί απέσυρε την υποστήριξη του για την θέση του «ΝΟΝΟΥ» της παγκόσμιας μαφίας του Τόνι Μπλέρ. Αν είναι δυνατόν η περίφημη Ευρωπαϊκή ένωση να έχει πρόεδρο έναν άνθρωπο που η χώρα του ποτέ δεν συναίνεσε στην αλλαγή του εθνικού της νομίσματος.
Εμ βλέπεις οι άγγλοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να αλλάξουν το εθνικό τους νόμισμα μιας και κάτι τέτοιο σηματοδοτεί την πλήρη κατάληψη μιας χώρας. Όταν κάποιος καταλάβει μια χώρα ξέρετε, το πρώτο που κάνει είναι ή να καταργήσει το εθνικό της νόμισμα ή να το κάνει πληθωριστικό, με αυτόν τον τρόπο το κράτος που βρίσκετε υπό κατοχή αυτομάτως χάνει την εθνική του ταυτότητα.
Άρα ας μη υπερηφανεύεται ο Σαρκοζί και ο κάθε Σαρκοζί ότι δεν υποστηρίζει τον ψεύτη και πολεμοκάπηλο Τόνι. Βέβαια πολύ φοβάμαι ότι ο Τονάκος θα υποστηριχτεί από τις ΗΠΑ και έτσι όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι που βρίσκονται κάτω από την Αμερικάνικη μπότα θα συναινέσουν στην εκλογή του καθικιού.
Σε λίγο καιρό η χώρα μας δυστυχώς θα είναι μια μικρή επαρχεία που θα ανήκει σε όλους τους άλλους πλην των ελλήνων. Βλέπεις η χώρα μας δεν λαμβάνει κανένα απολύτως μέτρο για την φοβερή υπογεννητικότητα που μας μαστίζει. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να κτίζουμε φυλακές, να προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε (τόσο υποτακτικοί έχουμε γίνει) τους δήθεν σύμμαχους μας (που πολλοί από αυτούς έσπευσαν να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία) και είμαστε σχεδόν η μόνη χώρα που οι αρχηγοί της έγραψαν τον λαό (που κάθε τόσο επικαλούνται) στα παλιότερα των υποδημάτων τους και δεν έκαναν κανένα δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να υιοθετήσουμε το ευρωπαϊκό σύνταγμα.
Πάλι με έπιασε το κακό μου με τους ευρωπαίους που και αυτοί με δανικό όνομα από την μικρή Ελλάδα κατοικούν την ήπειρο. Αντί λοιπόν οι φοβεροί και τρομεροί ηγέτες μας να φροντίζουν κάθε τόσο να τους υπενθυμίζουν ότι το όνομα της Ευρώπης προέρχεται από την ελληνική μυθολογία, εκείνοι αντιθέτως φροντίζουν να νοιώθουμε εμείς παρίες στην ίδια μας την χώρα και κάθε τόσο να μαϊμουδίζουμε αρπαγμένοι από το σκοινί που μας έχει περάσει στο λαιμό η Commission και ο κάθε βλαμμένος της. Μας έκαναν να χάσουμε την περηφάνια μας και κάθε τόσο να περιμένουμε κάποιον από τους μαφιόζους της αμερικανοευρώπης να μας υποστηρίξει.
Να λοιπόν ποιοι είναι οι ευρωπαίοι που τόσο πολύ θαυμάζουμε εμείς οι έλληνες απαξιώνοντας την κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας. Φαίνετε ότι δεν κάναμε ποτέ αποδοχή κληρονομιάς επειδή φοβηθήκαμε μη πληρώσουμε εφορία, έτσι αυτή την στιγμή κάποιος άλλος θέλει να κάνει καταπάτηση της κληρονομιάς μας. Εμείς όμως προσπαθούμε απλά να μιμηθούμε (αρπαγμένοι πάντοτε πίσω από την πολιτισμένη ευρωπαϊκή ένωση), κάθε τι κακό χωρίς ποτέ να δούμε τι κρύβεται πίσω από τον πολιτισμό τους. Ακόμα και την γλώσσα μας απαρνιόμαστε στέλνοντας «γάτες» στον διαγωνισμό τραγουδιού που νιαουρίζουν ξένες λέξεις. Αυτά και εύχομαι ο αρχινονός της ευρωπαϊκής ένωσης να είναι αυτός που της αρμόζει.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template