24 Ιουνίου 2008

Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ


Οι δημοσιογράφοι άρχισαν πάλι να πέφτουν από τα σύννεφα (καθίστε στα σύννεφα σας μη πέφτετε ρε παιδάκια, καλά είστε εκεί επάνω), για τα σκάνδαλα των πολιτικών, λες και τόσα χρόνια δεν ήξεραν τι συνέβαινε. Δεν ήξεραν δηλαδή ότι τα αφεντικά τους ταΐζονταν από τον κώλο και από το στόμα από τον ιλαρό και κομπλεξικό Σημίτη.

Αφήστε τα αυτά ρε, σε ποιον τα πουλάτε; Όλοι οι δημοσιογράφοι είστε το μακρύ χέρι (στο μυαλό μας) των εκάστοτε κυβερνώντων. Α και μην αρχίστε τώρα να μου λέτε ότι όλους σας βάζω σε ένα τσουβάλι. Αυτό είναι ένα παραμύθι που έχετε μάθει να το λέτε τόσο καλά που οι περισσότεροι το χάφτουν αμάσητο. Ναι όλοι είστε στο ίδιο τσουβάλι και μόνο εξαιρέσεις (τόσο σπάνιες που μάλλον δεν είναι υπαρκτές), υπάρχουν που ίσως δεν χρειάζονται ούτε τα δάκτυλα μας να τις μετρήσουμε. Όλοι σας και όλοι μας έχουμε χάσει την τιμή μας, την ηθική μας και την ηθική σας. Τώρα πια ηθικός είναι κάποιος που φοράει ακριβά ρούχα, έχει κινητό τελευταίας γενιάς και πάνω απ’ όλα πολυτελές αυτοκίνητο και φυσικά ακριβό lap top.

Αυτές είναι οι αξίες που μας εμφυσήσατε οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί και μη ταράζονται ορισμένοι ότι αν τους κλείσουν μέσα (πράγμα που ανήκει στην σφαίρα των θαυμάτων), θα καταλυθεί η δήθεν δημοκρατία τους. Αλήθεια ήθελα να ήξερα που στο διάβολο βλέπουν την δημοκρατία; Πότε ζήτησαν την γνώμη του «Δήμου»; Γιατί αυτό σημαίνει δημοκρατία κύριοι μορφωμένοι πολιτικοί. Όποτε υπάρχει κάτι που αφορά το κοινωνικό σύνολο (τον δήμο), τότε ζητείται η γνώμη του πολίτη. Αλλά πείτε μου πότε τολμήσατε τους τελευταίους αιώνες να ζητήσετε την γνώμη του λαού διενεργώντας κάποιο δημοψήφισμα; Από ότι θυμάμαι ποτέ…! Άρα για πια αλήθεια δημοκρατία φοβάστε;

Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι φοβάστε μη καταλυθεί είναι ο υπέρτατος φασισμός των τριακοσίων τυράννων που είστε εσείς και αυτοί που σας στηρίζουν. Άρα γιατί προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όταν βγαίνουν τα σκάνδαλα στην φόρα υπάρχει κίνδυνος να χάσει ο λαός την δημοκρατία, που φυσικά είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας και μόνο. Απλά φοβάστε μη και κλείσετε τα μαγαζάκια σας (κόμματα) και μαζί με αυτά κλείσουν και τα παραμάγαζα αυτών που σας στηρίζουν.

Ε, λοιπόν πρέπει να σας πω ότι τον λαό αυτόν καθεαυτό δεν τον νοιάζει αν θα τον κυβερνάει ένας ή τριακόσιοι. Ο λαός θέλει να περνάει καλά και όχι έτσι όπως περνάει τώρα. Άρα ποσώς νοιάζεται αν τα μαγαζάκια σας κλείσουν ή όχι. Κάποιοι από σας ζητούν εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα σκάνδαλα. Αλλά εγώ από ότι ξέρω κανείς κλέφτης δεν δικάζει την ίδια του την συμμορία, για αυτό θα έπρεπε να περάσετε όλοι από λαϊκό δικαστήριο για να δούμε τότε πόσα απίδια βάνει ο σάκος. Όλα τα υπόλοιπα, είναι εκ του πονηρού. Αυτά και πάψτε πια να μας μιλάτε για μαχαίρια στα κόκαλα και άπλετα φώτα. Έτσι και αλλιώς έχουμε χάσει όλοι μας την τιμή μας. Ίσως μάλιστα να είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο αυτό, μιας και οι Εβραίοι που μας κυβερνούν όλους μας εδώ και 2008 χρόνια δεν είχαν ποτέ τιμή και φυσικά φρόντισαν μέσο της εβραϊκής θρησκείας που μας επέβαλαν να την χάσουμε και εμείς οι ελεύθεροι στο πνεύμα Έλληνες.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template