27 Ιουνίου 2008

ΠΑΛΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Ρε τι πράγμα είναι αυτό; Φαίνεται ότι και οι τριακόσιοι της βουλής, ούτε βλέπουν αλλά ούτε και ακούνε τον λαό. Άρχισαν σήμερα 27/6/2008 να μιλάνε δήθεν για το πώς θα αντιμετωπίσουν την ακρίβεια. Έλα όμως που ο Καραμανλής άρχισε να μας λέει ότι τα προγράμματα τους για τους βιομηχάνους πάνε πολύ καλά και φυσικά ούτε λόγος για την ακρίβεια.
Μας τα έχουν κάνει τούμπανα με τις μαλακίες (όχι δεν θα γράψω το μαμακίες, δεν είμαι στρουθοκάμηλος) τους. Φαίνεται ότι ζουν κλεισμένοι στα χρυσά τους κλουβιά, αλλά εδώ που τα λέμε γιατί έχουμε την απαίτηση να καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι δυνατόν να ζήσει με μόλις 700€ τον μήνα; Αυτοί τσεπώνουν κάτι εκατομμύρια, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα δύο Euro που έχει το κιλό η ντομάτα δεν μπορούμε εύκολα να την αγοράσουμε όλοι εμείς με τα 700€.
Ίσως μάλιστα να γελάνε μαζί μας και να μας θεωρούν υπερβολικούς. Αλλά αυτό το πράγμα να μιλάνε περί ανέμων και υδάτων είναι το κάτι άλλο. Σου σπάει τα νεύρα ρε αδερφέ να βλέπεις τον χοντρό με τα κολλητά (σαν μόνιμα συγκαμένος μου φαίνεται), μπούτια να ανεβαίνει στο βήμα της βουλής και αντί να μιλήσει για το θέμα της ακρίβειας (που για αυτό συνεδριάζουν), να μας λέει για τα προγράμματα του πώς θα τα δώσουν στους πλούσιους πάλι.

Όσο για την μείζονα αντιπολίτευση; Ε, άσε μη πω τίποτα γιατί αν ήθελα να πω κάτι για το ΠΑΣΟΚ, τότε το μόνο που θα βλέπατε εδώ θα ήταν αστραπές, νεκροκεφαλές, δυναμίτες και άλλα τέτοια σύμβολα, γιατί διαφορετικά αν δεν έβαζα τα σύμβολα αυτά θα έπρεπε η σελίδα τούτη να καταταχθεί στις σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Τι στο διάβολο θέλουν και συνεδριάζουν; Αφού έτσι και αλλιώς μόλις ανοίξουν το βρώμικο στόμα τους, από μέσα πετάγονται μαλακίες γενικού ενδιαφέροντος. Βέβαια εμείς φταίμε που δεν μας βλέπουν ή δεν μας ακούνε, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι μόλις θα πάμε να ψηφίσουμε θα τους προτιμήσουμε μιας και ο Έλληνας είναι μάλλον μεγάλος μαζοχιστής. Μακάρι πάντως την επόμενη φορά που θα πάμε να ψηφίσουμε να βγει το κόμμα του «ΚΑΝΕΝΑ».

1 ΠΟΤΙΣANE:

Αρμός on 27 Ιουνίου 2008 στις 1:42 μ.μ. είπε...

Πάλι ...χωρίς Πετραλιά; :)
Καλώς σε βρίσκω και καλό Σαββατοκύριακο!

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template