17 Ιουνίου 2008

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ BLOGGER


Το σύστημα και οι δύο διαμαρτυρόμενοι (βουβά) blogger στο βάθος.

Τώρα άμα αρχίσω και βρίζω κάποιους, κάποιοι θα πουν ότι είμαι με το κράτος. Ήθελα να ήξερα ποιος είχε την φαεινή ιδέα να διοργανώσει μια διαμαρτυρία που από την αρχή φαινόταν ότι δεν θα είχε καμιά επιτυχία. Είναι δυνατόν να διοργανώνεις διαμαρτυρίες μέσα στο καλοκαίρι με έναν λαό που για τα πιο προφανή του δικαιώματα δεν διαμαρτύρεται και έρχεσαι εσύ (όποιος και αν είσαι) να διοργανώσεις διαμαρτυρία κατά της φίμωσης των blogg;
Δεν γίνονται έτσι αυτά φίλοι μου. Αυτά θέλουν οργάνωση, που θα πρέπει να έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν. Θα πρέπει πρώτα να συναντηθούν (μέσο e–mail) κάπου (και όχι αόριστα στο Σύνταγμα), μερικοί από τους πιο σωστούς blogger και αφού λάβουν κάποιες σοβαρές αποφάσεις τότε και μόνο τότε αρχίζουν μια καμπάνια.
Το όλο εγχείρημα ήταν ένα χαστούκι (που ίσως εκείνος που το οργάνωσε αυτό τον σκοπό είχε), ένα πλήγμα στην δήθεν ανοργάνωτη δύναμη που έχουμε. Ας προσέξουμε όλοι εμείς οι αγνοί και ρομαντικοί blogger να μη παρασυρόμαστε από τύπους που ο μόνος τους σκοπός είναι να αυξήσουν τους επισκέπτες του blogg τους για να μπορέσουν κάποτε να βγουν σε καμιά οθόνη τηλεόρασης και γιατί όχι να ενταχθούν και αυτοί στο σύστημα που τώρα δήθεν πολεμάνε. Να ξέρετε ότι όλοι αυτοί γίνονται οι χειρότεροι εχθροί των δικαιωμάτων για τα οποία τόσο πολύ κόπτονται σήμερα με δήθεν αποκαλύψεις του κώλου.
Αλήθεια ρε παιδιά, ποιο είναι το επάγγελμα σας; Πώς είναι δυνατόν να είστε συνεχώς καρφωμένοι μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο όλη μέρα και να γράφετε; Και οι αποκαλύψεις σας από πού προέρχονται; Γιατί αν εγώ ήθελα να κάνω κάποια αποκάλυψη θα έπρεπε να είμαι ενταγμένος στο σύστημα, άρα και δημοσιογράφος που απλά πολεμάει τα blogg εκ των έσω. Γιατί άλλο είναι να διαβάσεις κάποια είδηση και απλά να την σχολιάσεις και άλλο είναι να ανεβάζεις αποκαλύψεις που πολλές φορές είναι μούφα και άλλες πάλι μοιάζουν να βγαίνουν εκ των έσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χαστούκι που κατάφερε να μας ρίξει αυτός που διοργάνωσε την διαμαρτυρία, και τέλος κατάφερε να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο ότι είμαστε απλά ανίσχυροι μπροστά στο σύστημα, με λίγα λόγια κατέφερε να δείξει στους κυβερνώντες ότι δεν έχουμε καμιά μα καμιά δύναμη όλοι εμείς που ασχολούμεθα περιστασιακά με την πολιτική ανάλυση. Να είσαι καλά που κατάφερες να μας ξεβρακώσεις. Ελπίζω να κτυπάς καλά νούμερα στα μηχανάκια σου και μην ανησυχείς κάποια μέρα μπορεί να γίνεις «ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ» και να υπηρετείς το σύστημα που τόσο πολύ δήθεν κυνηγούσες, άντε γεια.

8 ΠΟΤΙΣANE:

linaaaap on 17 Ιουνίου 2008 στις 11:30 π.μ. είπε...

Μπράβο, έτσι ακριβώς είναι!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε «ΡΑΠΑΝΑΚΙ» είσαι πάντα καυστικός και χωρίς υπερβολές

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά, έτσι ακριβώς είναι. Όλα αυτά τα δήθεν αποκαλυπτικά (αργούμε να καταλάβουμε εμείς οι έλληνες), bloggs έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να κερδίζουν από τις διαφημίσεις του Google.

Ανώνυμος είπε...

Ρε «ΡΑΠΑΝΑΚΙ» πραγματικά φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν. Αλλά για αυτό δεν έχεις παρά μόνο λίγες επισκέψεις. Αν ήσουν λιγότερο φυτό μπορεί και να έγραφες νούμερα νούμερο ε νούμερο

Ανώνυμος είπε...

Άντε να σε ραντίσουνε και μετά μιλάς για μας

Ανώνυμος είπε...

Milane oloi milane kai oi koloi san to rpanaki

Φιλαλήθης on 17 Ιουνίου 2008 στις 11:58 π.μ. είπε...

Βρε!
Εγώ το'γραψα αυτό το post;
Εύγε φίλτατε συνιστολογιούχε ,αυτά τα λέω τόσα χρόνια....
Και μην ξεχνάμε την ουσία ...το blog δεν είναι συνώνυμο της διαμαρτυρίας ούτε της ηθικής αλλά της ελευθερίας...έστω και της ασύδοτης(ακόμα καλλίτερα)!

Ανώνυμος είπε...

Να πάτε να γαμηθείτε όλοι εσείς οι bologger και το ραπανάκι μαζί

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template