21 Ιουλίου 2008

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ


Τι να σας πω ρε παιδιά, άρχισα να πείθομαι ότι τελικά ή είμαι τούρκος και δεν υπήρξα ποτέ έλληνας ή είμαι Σκοπιανός. Όσες κυβερνήσεις πέρασαν από αυτή η την χώρα, το μόνο τους μέλημα ήταν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο σους άλλους. Ποτέ δεν φρόντισαν για τα συμφέροντα της ίδιας της πατρίδας τους. Κανένας από όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν (μετά την απελευθέρωση μας από τους τούρκους), έδειξαν πάντοτε μια υπέρμετρη δειλία και μια εντελώς γλοιώδη υποταγή στα αφεντι-κά τους που είναι οι δήθεν πολιτισμένοι ευρωπαίοι.
Εδώ ή Γαλλία έκανε τον κόσμο άνω–κάτω για να μη ονομάζετε η Αγγλία με-γάλη Βρετανία και το πέτυχε. Εμείς (οι δουλικές κυβερνήσεις μας) ενδίδουμε στην παραμικρή πίεση που μας εξασκούν. Το φοβόμαστε; Μήπως και χάσουμε την φοβερά ανθηρή οικονομία μας; Μάλλον αυτοί που μας κυβερνούν φοβούνται μη χάσουν τις μίζες τους. Αδέλφια όπως και να το κάνουμε, αν δεν φροντίσουμε να διώξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όλους αυτούς τους χαμένους τύπους που έχουν αράξει τις μεγάλες κωλάρες τους πάνω στις καρέκλες της βουλής, δεν πρόκειται να δούμε την πατρίδα μας να αποκτά φωνή και δύναμη.
Ας τους στείλουμε στον διάβολο και ακόμα πιο εκεί. Δεν χρειαζόμαστε έλλη-νες διοικητές με αυτοκράτορες γερμανούς ή άγγλους ή αμερικάνους. Αν είναι έτσι καλύτερα θα είναι να παραδοθούμε σε έναν από αυτούς μπας και δούμε άσπρη μέρα. Έτσι θα είναι καλύτερα να εκλέγουμε κάποιον «Σβράτσεν, Σβρούτσεν» ή κάποιον «Τόνι Γέλοου» και τέλος κάποιον «Μπάρακ Κλίντον» παρά να δίνουμε στο κάθε υ-ποταγμένο καθίκι την μίζα του.

1 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

Well its nice.


quick loans

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template