23 Ιουλίου 2008

Ε, ρε πόση χαρά ένοιωσαν όλα τα «υποταγμένα» δημοσιογραφάκια για την σύλληψη…


Χθες έκατσα να παρακολουθήσω τα δελτία ειδήσεων στα πουλημένα ΜΜΕ, αλλάζοντας κάθε τόσο από κανάλι σε κανάλι. Ρε παιδιά έπαθα την πλάκα μου. Όλα τα ανθρωποειδή, τα ταγμένα τα αφεντικά τους, μόλις άρχιζαν να λένε την είδηση για την σύλληψη του Σέρβου ηγέτη, μασκαρεύονταν με το πιο μεγάλο χαμόγελο τους (για να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αρεστοί στα αφεντικά τους), και ευχαριστημένοι έλεγαν ότι είχε έρθει η ώρα να πληρώσει ο φονιάς.

Δεν είδα όμως κανένα από αυτά τα καραγκιοζάκια να λέει τίποτα για τους αμερικάνους προέδρους που μέχρι τώρα έχουν πνίξει τον κόσμο στο αίμα. Ρε δοχεία της νύχτας, κανείς δεν θα είχε αντίρρηση να πληρώσει τούτο το καθίκη, αλλά να πληρώσουν και όλα τα άλλα καθίκια που «έπαιξαν» πόλεμο μέχρι σήμερα (Bush πατέρας, Κλίντον, και Bush υιός).

Αυτοί δηλαδή δεν έκαναν τίποτα; Επειδή κάποιοι τα παιχνιδάκια τους τα βάπτισαν ειρηνευτικές αποστολές, πάει και τελείωσε δηλαδή; Ε, όχι ρε δεν μπορείτε να γίνετε πιστευτοί στις χαζομάρες που σερβίρετε κατά παραγγελία των γονατιστών αφεντικών σας.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε σχόλια πάνω σε τέτοια θέματα, τότε θα πρέπει να λέτε τα πάντα και όχι αυτά που σας συμφέρουν. Πρέπει κάποτε να καταλάβετε ότι δεν απευθύνεστε σε γενιές υπέργηρων ή της δεκαετίας του 1950. Τώρα η πληροφορία τρέχει, τρέχει πριν από την βλακεία σας που ξεχειλίζει από τις οθόνες των plasma τηλεοράσεων των λαών. Τώρα θα μου πεις αν οι λαοί καταλάβαιναν κάτι, δεν θα έπρεπε να αντιδρούν;

Πώς να αντιδράσουν όταν κάποιοι (μέσω τραπεζών), φρόντισαν να τους δέσουν με τις αλυσίδες των δανείων. Βλέπεις υπήρξε η εποχή του Σημίτη που ήταν δώσε και σε μένα μπάρμπα. Τότε που όλοι νόμιζαν ότι έχουν πιάσει πλέον την καλή, και βέβαια όλα αυτά πάλι χάρη σε σας άτιμα δημοσιογραφάκια. Ευτυχώς που κάτι άρχισαν (μέχρι στιγμής) να καταλαβαίνουν οι περισσότεροι και έτσι πάψατε να είστε τόσο πειστικοί όσο ήσασταν κάποτε. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε όλοι μας θα βρούμε την δύναμη να κλείσουμε τις τηλεοράσεις μας και προπαντός την ώρα ακριβώς που μεταδίδονται τα βλακώδες δελτία ειδήσεων.

5 ΠΟΤΙΣANE:

Ανώνυμος είπε...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

Ανώνυμος είπε...

This blog could be more exciting if you can create another topic that everyone can relate on.

Ανώνυμος είπε...

Well, all I can say is. Im hungry.

Ανώνυμος είπε...

Nice blog. Thats all.

Ανώνυμος είπε...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template