5 Αυγούστου 2008

Κτηματολόγιο ΑΕ



Ελπίζω ότι πολλοί έλληνες δεν θα κάνουν την βλακεία να δώσουν τα στοιχεία του σπιτιού τους σε μια ιδιωτική εταιρεία που σε λίγο θα αρχίσει να τα πουλάει σε όποιον της τα ζητήσει. Ποιος είναι αυτός που όρισε μια ιδιωτική εταιρεία να παριστάνει το κράτος; Εκτός και αν πολύ γρήγορα αντικαταστήσουν πρόεδρο και πρωθυπουργό (αν και από ότι φαίνετε το έχουν κάνει ήδη), κάποιοι διευθυντές εγχώριων αλλά και αλλοδαπών εταιρειών.

Κάποιοι μίλησαν για παράταση της δήλωσης. Κι όμως βγήκε ο αντιπρόσωπος της εταιρείας και δήλωσε ότι δεν θα δοθεί παράταση. Αλήθεια με πιο δικαίωμα επεμβαίνει; Βέβαια η αλήθεια είναι ότι βιάζονται να τσεπώσουν και τα λεφτά που δίνει η Ευρωπαϊκή συμμορία, αλλά και τα δικά μας. Ε, όχι λοιπόν, εκείνος που έχει έστω λίγο μυαλό δεν θα τρέξει να κάνει αυτό που του ζήτησε η εταιρεία συνεταιρικά με το κράτος. Στο κάτω—κάτω τι κάνει το κράτος για τον λαό; Τίποτα. Άρα γιατί πρέπει πάντα ο λαός να υπακούει σε κάθε απόφαση του κράτους και μάλιστα μέσω μιας ιδιωτικής εταιρείας;

Στο χέρι μας είναι έστω και μια φορά να δήξουμε την δύναμη που έχουμε στα χέρια μας, που δεν είναι άλλη από την άρνηση εκτέλεσης κάποιων ανόητων εντολών. Και μη πιστεύετε ότι και καλά είμαστε το μοναδικό κράτος που δεν έχει κτηματολόγιο και άλλες τέτοιες πουστιές. Όλα γίνονται για να αρπάξουν λεφτά και τίποτα παραπάνω. Μη δηλώνετε τίποτα, εάν όλοι μας το κάνουμε και δεν τρέξουμε σαν τους πρώτους χάνους, δεν θα μπορέσουν τίποτα να κάνουν και τα λεφτά μας θα μας μείνουν στην τσέπη μας και δεν θα πάνε στην δική τους.

Στο κάτω­–κάτω τα στοιχεία που μας ζητάνε τα έχουμε δώσει εκατοντάδες φορές μέσω του εντύπου Ε9 της εφορίας τους που και αυτήν άδικα την πληρώνουμε. Εμπρός έλληνες, κανείς να μη υπακούσει στις σαχλαμάρες των κυβερνόντων και τις ιδιωτικής εταιρείας τους. Τόσοι υπάλληλοι θα διωχθούν από τις ΔΕΚΟ, θα μπορούσαν να τους βάλουν να κάνουν αυτή την δουλειά και όχι να τα δώσουν στην ιδιωτική εταιρεία. Ας του πονέσουμε εκεί που ξέρουμε ότι πονάνε και μάλιστα πολύ άσχημα. Που; Μα στις τσέπες τους φυσικά. Ας τους πούμε ότι τέρμα οι διαταγές. Εμπρός μη φοβάστε τίποτα.

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template