18 Αυγούστου 2008

Αθλητισμός και θρησκεία, το χασίσι των ηλιθίωνΆρχισαν πάλι οι κάθε λογής δημοσιογραφίσκοι να μας κοροϊδεύουν ή μάλλον όσους τους πιστεύουν. Μα είναι δυνατόν να μου μιλάς ρε ρεμάλι για τα άρρωστα αθλητάκια και αμέσως μετά να μου λες ότι πρέπει να νιώθω περήφανος επειδή κάποιος από αυτούς κέρδισε ένα μετάλλιο που το μόνο όφελος που έχει είναι για τον εαυτόν του;

Τι με νοιάζει εμένα αν αυτό το πράγμα που θέλει να λέγετε αθλητής κέρδισε μετάλλιο; Στην δική μου τσέπη τι θα μπει; Θα μου πεις σε κάνει περήφανο σαν χώρα. Στα απαυτά μου ρε μάγκα. Τους μόνους που κάνει περήφανους είναι οι συγγενείς του και φυσικά την μέχρι πριν από λίγο άδεια τσέπη του. Ξέρεις ρε ηλίθιε, εσύ που παρακολουθείς τους αγώνες, πόσα σου στοιχίζει αυτή η περηφάνια; Αμέτρητα Euro που τα λαμόγια που μας κυβερνούν στα βγάζουν από την δική σου τσέπη για να αισθανθείς περήφανος επειδή κάποιος πήρε μετάλλιο και γέμισε τις τσέπες του.

Ξέρεις ρε ηλίθιε γιατί δεν κάνουν τίποτα για να τιμωρήσουν αυτά τα ρεμάλια που τροφοδοτούν τον οργανισμό τους με κάθε λογής δηλητήριο; Είναι πολύ απλό. Γιατί σε τροφοδοτούν με το χασίσι του αθλητισμού για να σε κάνουν να ξεχάσεις το πόσα σου κλέβουν κάθε φορά που κάνουν κάποιο έργο. Μη κοιμάσαι και μη χαίρεσαι επειδή κάποιος άλλος πήρε μετάλλιο. Ξύπνα επιτέλους και πάρε το δικό σου μετάλλιο και μη δέχεσαι το μετάλλιο της ανοιχτής παλάμης και των αχαμνών του κάθε πολιτικού.

Δεν καταλαβαίνεις ότι σε έχουν ξεζουμίσει τόσα χρόνια αρπάζοντας φόρους χωρίς να σου προσφέρουν το παραμικρό; Και πάνω απ’ όλα σταμάτα να πιστεύεις σε θεούς και δαίμονες γιατί δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Σε τρομοκρατούν με την βοήθεια της θρησκείας (είναι και αυτό ένα από τα όπλα τους). Κανείς δεν μπορεί να σου αποδείξει ότι υπάρχει θεός μιας και το μόνο που ξέρουν να λένε είναι ότι αυτό που είπε και έγραψε ο τάδε απόστολος είναι το σωστό. Αρλούμπες μάγκα. Προσπαθούν να σε κάνουν να υπακούς στις προσταγές τους και να πλουτίζουν εις βάρος σου κάποιοι έξυπνοι που πίστεψε με δεν πιστεύουν ούτε σε θεούς ούτε σε δαίμονες και στο μόνο που πιστεύουν είναι το χρήμα.

Σου ρίξανε μπόλικα «ου» και «ου» μέσω της Εβραϊκής τσιγκουνιάς μόνο και μόνο για να προστατέψουν τα αμύθητα πλούτη τους. Γιατί αν οι πλούσιοι που είναι πνιγμένοι στις εικόνες και άλλες τέτοιες μαλακίες (για να τα βλέπει ο φτωχός ηλίθιος), πίστευαν σε παραδείσους και κολάσεις, τότε θα μοιραζόταν τα πλούτη τους μαζί σου και δεν θα σε άφηναν με μισθούς της πείνας. Πρώτα σε αφήνουν να λιμοκτονήσεις και μετά βάζουν τις γυναίκες τους να κάνουν δήθεν φιλανθρωπίες (και αυτό όχι ότι βγάζουν τίποτα από την τσέπη τους), που φυσικά τα λεφτά τα έχουν πάρει πάλι από σένα ηλιθιάκο μου μέσα από τα λεφτά που σου ζητούν για τους φτωχούς.

Άντε ρε μάγκα ξύπνα καμιά φορά. Μην είσαι πρόβατο, γράψε στα αρχίδια σου όλα όσα κάνουν και σου σερβίρουν μέσα από τον αθλητισμό και τις θρησκείες. Αποτίναξε τα σύνδρομα σου που επιμελώς σου τα έχουν μπολιάσει εδώ και αιώνες μέσω του καπιταλιστή Πλάτωνα, Σωκράτη, Αριστοτέλη και άλλων τέτοιων που στην εποχή τους (αλλά και μέχρι σήμερα), αποτέλεσαν και αποτελούν τους μεγαλύτερους προπαγανδιστές των πλουσίων. Γιατί νομίζεις δεν έχουν φτάσει παρά μόνο ελάχιστα γραπτά του Επίκουρου σε εσένα; Γιατί αυτός προσπάθησε να ξυπνήσει τα πρόβατα. Άντε μάθε καμιά φορά να μελετάς τα πράγματα βαθιά και όχι επιφανειακά. Μη τα περιμένεις όλα από ένα ραπανάκι…

0 ΠΟΤΙΣANE:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template